VIND lækkert sengetøj til de små

Smart, lille og fiks…

Jeg har så altid sagt, at jeg ikke skal have mig sådan en af de der små ”smarte” biler – der kan jo ikke være en prut i dem, og de minder mest af alt om en lille Lego bil. Jeg kører heller ikke så tit inde i midtbyen, så det betyder ikke noget at køre rundt i en lidt stor bil. MEN efter mange parkeringer eller forsøg på samme, i det travle julekaos, så må jeg sige, at jeg flere gange har savnet mig en lille bil!
Der er bare såå mange mennesker der ikke kan finde ud af at parkere deres bil, så der også kan være andre ”almindelig” størrelse biler omkring dem. Nej nej, jeg er ikke en mønster trafikant, MEN det er bare ikke okay at smide sin bil lige som det passer, uden at tænke på, at der er andre mennesker i denne verden.

Jeg har være ude for at købe julegaver flere gange, og faktisk opgivet, da jeg ikke kunne finde en parkeringsplads (jo jeg kunne tage en bus, men det er jeg altså ikke så god til) Har set flere af de der ”små” pladser, hvor bilen ved siden af har taget 1½ plads – DER ville det da være helt perfekt med sådan en lille fiks sag – se lige HER

Min bil er lige blevet synet og jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg skal sælge den nu eller tage 2 år mere med den… Jeg er godt nok lidt fristet til at anskaffe mig sådan en lille fin hvid sag – den er da smart, lille og fiks 🙂
– mon vi alle 3 kan være der med bare lidt oppakning når vi er på tur…?

 

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND lækkert sengetøj til de små