SPAR -20% på Moroccanoil

Sort/ hvid – høj/lav??

FullSizeRender
Listen over arbejdsopgaver, med vores hus, bliver længere og længere, og jeg kan godt regne ud, at der ikke bliver meget ferie/fri til os den kommende periode.
Hvis det stod til mig, så startede vi med at anlægge vores ny terrasse, for der bliver resultatet så dejlig tydeligt med det samme. Men vi kan desværre ikke anlægge den før vi har malet huset udvendig, og vi kan ikke male huset før temperaturerne kommer lidt op – derfor må vi vende blikke på ”inde-listen”

Der er nogle spartel og maleprojekter, som ikke er så sjove. Men vi skal også have et nyt badeværelsesarrangement. Det vi har er simpelthen købt for billigt og dermed er kvaliteten altså derefter. Og nu 8 år efter er det ved at blive skæv, ophængende er ikke gode mere og skuffen kan ikke lukkes ordentligt – med andre ord – det er DØDT!
Derfor er jeg på jagt efter noget nyt og i bedre kvalitet, så vi ikke står med samme problem snart igen…

Spørgsmålet er bare om det skal være: Sort/ hvid – høj/lav? Der er jo så mange fine at vælge imellem.

Eneste krav fra kæresten er vidst bare, at kvaliteten er godt ellers er det vidst valgfrit for mig at vælge model, farve og facon… Det eneste jeg med sikkerhed ved er, at det er fedt med en bred håndvask, MEN det må ikke være på bekostning af absolut ingen bordpladeplads. Jeg taler af bitter erfaring her, for sådan er det vi har i dag, og når man nu er en makeup pige, som hver morgen har brug for bordplads til makeup, så er det ikke det mest geniale valg, at jeg har købt en håndvask så stor, at der ingen bordplade er! Jo, Jo, man lærer jo af sine fejl, ik? 🙂

Jagten er hermed sat ind, det kunne jo være fedt, at få den opgave streget fra listen – den har nemlig stået der i ½ år nu!

Jeg skal nok vise resultatet – når vi kommer så langt.

SE OGSÅ: En lille oase // Forårsklargøring – sæt i gang

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR -20% på Moroccanoil