Så starter gåsen - som vil stramme måsen

Så kom DAGEN – endelig!

IMG_4890 Farvel og goddag…
I dag skal jeg tage afsked med min kære og næsten trofaste følgesvend gennem de sidste 5 år – MIN SKODA.

I eftermiddag kører jeg den sidste tur i denne vogn, det er nemlig i dag jeg skal hente min HELT NYE bil og i samme sekund aflevere den gamle.
Jeg glæder mig helt vildt til at sætte mig i en NY bil og bare slippe alle bekymringer over hvorvidt bilen vil starte om morgenen og hvornår der skal laves reparationer igen.

Retfærdigvis skal det siges, at min kære Skoda har været ret godt ved mig gennem vores tid sammen, det er småting den har brokket sig over, og det kan tælles på få fingre de gange den ikke ville starte, og det blev blot fikset med et nyt batteri.
MEN i dag får den et nyt hjem og jeg kan kører derfra i mit nye hvide lyn 🙂 Der er EN ting ved Skodaen som jeg er ret sikker på, at jeg kommer til at savne – AUTOMATGEAR!

Jeg føler mig lidt drenget fordi jeg rent faktisk glæder mig over en bil – og på samme tid føler jeg mig også som et lille barn, for jeg er næsten ved at tisse i bukserne af spænding 🙂

Tiden kan KUN gå for langsom i dag – lidt som den 24. december for børn, som bare glæder sig til det ENDELIG bliver aften, så de gaver kan blive pakket op!

GOD DAG til jer alle
– jeg skal køre eftermiddagstur i dette hvide lyn:
bil

Se tidligere indlæg:
DIY Madpakkeposer // Ingefær og citron shot // Nem gulerodssuppe

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så starter gåsen - som vil stramme måsen