Når moden går i ring - og fremkalder følelser

Sneakers eller røde såler

new
Der hersker vidst ingen tvivl om, at kvinder elsker sko – sådan er det bare, BUM!…
De fleste har nok forestillingen om kvinder og deres skoskabe fyldt med høje hæle – og gerne dem med røde såler 🙂

Jeg kan hurtig røbe for jer, at sådan et skab har jeg bestemt ikke – det kunne ellers være lækkert -også selvom jeg ikke ret tit går i stiletter. Det passer sig ligesom ikke super godt at trisse igennem sandkassen i skolegården, eller over fodbold- og golfbanen i stiletter… Efter jeg er blevet mor, og måske især til en dreng i en skøn aktiv alder, ja, så er sneakers og støvletter altså et noget mere passende valg – og jeg ELSKER DET!

I hører altså helle ikke mig klynke over, at det endelig er blevet efterårsvejr – nej, jeg er ret glad for at jeg igen kan gå i mine sneakers og støvler, uden at svede mine fusser!

Sneakers har de seneste år sneget sig mere og mere ind i min garderobe, præcis som i det generelle modebillede. Man skal ikke mange år tilbage før at seeakers, efter min mening, hørte sporten til, og bestemt ikke noget jeg ville tage på, med mindre jeg var på vej til at dyrke sport, eller gå en lang frisk tur.

Det har ændret sig merkant, modepolitiet har accepteret, at vi tager sneakers på, og de klassiske helt hvide sneakers har da også dominere gadebilledet igen i år – for ikke at tale om vores entré!  OG nu vil jeg så gerne lige vende tilbage til det med kvinder og sko, for hjemme hos os, er alle de fine hvide sneakers i entreen altså IKKE mine – jeg siger det bare 🙂
Forleden blev jeg spurgt, om jeg lige havde set et par smarte sorte sneakers…?!? Hende der spurgte manglede nemlig nye, og da vi har forholdsvis ens smag, og også ofte ender med at købe ens tøj, ja så var det jo ret naturligt at spørge mig….
Jeg kunne hurtig svare NEJ jeg har ikke set ET PAR – jeg har set alt for mange, og i sær nu, efter hun opfordrede mig til at kigge efter.
Uhh ha, man skulle da være et skarn, hvis ikke man kunne bruge disse lækre New Balance.

Der findes jo uanede mængder af fede sneakers, uanset om man er til de klassiske modeller, dem med glimmer, print eller læder… Jeg er til det hele – du ved ”Hver ting til sin tid”
Jeg har da også stiletter (dog uden røde såler) som jeg elsker når jeg kan komme i – og mine støvletter er næsten alle med højde, ellers er jeg jo bare en lille pomfrit 🙂

 

 

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når moden går i ring - og fremkalder følelser