Inspiration til madpakker #1

DIY – Bogindbinding… Og kæk i replikken!

bogbind_blog

JO, der findes altså folk som ikke kan huske hvordan man gør 😊

Mandag morgen står den på skolestart i vores lille hjem. Bettemanden, som jeg egentlig ikke kan forsvare at kalde ham mere, starter i 2 klasse… Jeg kunne nu fuldende sætning med ”så stop dog tiden” – men det giver ingen mening, så jeg vælger at lade være 😊

Den forestående skolestart ledte mig altså til dette indlæg – ”Sådan binder du bøger ind”
Nok kan det virke en smule tyndt at skrive et indlæg om, OG DOG!…
Rent faktisk var det en nødvendighed for mig at se præcis sådan en DIY film sidste år, da Bettemanden (se nu kom den igen) –  kom hjem med skolebøger der skulle bindes ind.

Jeg var ellers kæk nok i replikken da hans far sarkastisk, og med et skævt smil, spurgte om jeg nu også kunne finde ud af at binde bøger ind. ØH, JA DA, var svaret, mens jeg på samme tid mindes, at jeg nok ikke gav det kærligste smil retur.
Jeg anser ellers mig selv for forholdsvis kreativ (på nogle punkter altså) MEN det skulle da lige vise sig, at det ikke var på dette punkt, at min kreativitet slog mest igennem 😊

Jeg har da eller bundet pænt mange skolebøger ind i min skoletid – men nu er det jo også efterhånden pænt længe side, at jeg satte min flade bagdel på skolebænken (De har faktisk slet ikke bænke – mere… 😊)

NÅ MEN – hvis nu der findes andre glemsomme mødre eller fædre derude – som ligesom jeg skulle have glem det der med bogindbinding – så kan i jo se denne film fra Søstrene Grene
(NØJJ jeg håber i findes derude – i andre glemsomme og rapmundede forældre 😊 I behøver jo ikke fortælle jeres bedre halvdel eller jeres børn, for den sagsskyld, at i har set denne film – TA`BARE ÆREN SELV 😊


God weekend til jer alle – med eller uden bogindbinding

 

Tidligere indlæg
Proteinbrød til madpakken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til madpakker #1