Vild med Army… Budgetvenlige styles HER

Eyelash Extensions – Har det ødelagt mine vipper?

vipper_samlet

Eyelash Extensions – Spørgsmål og svar …

Dagen i dag har stået på selvforkælelse! Personligt tiltrængt ovenpå en dum uge – mine vipper og negle trængte i den grad også til en gang tryllestøv hos Beauty By Koco

Det er alt alt for lang tid siden, at mine Eyelash Extensions er blevet fyldt op, så de var ikke eksisterende mere… Men det blev der lavet om på i dag.
Se lige FØR og EFTER billederne, er det ikke vildt hvad skønne Emsuda hos Beauty By Koco kan trylle frem.

FØR:
vipper_3

 

vipper_2

Single Eyelash Extensions
Mine egne vipper er meget tynde og fine strå, derfor kan de ikke holde til vippe buketter som mere stærke vipper kan, Jeg får lavet Single Eyelash som er enkelte strå som påsættes hvert enkelt af mine egne vippehår. Det giver et naturligt look og mine vipper kan holde til at have dem på.
For at styrke sine egne vipper, kan man godt anvende vippe serum mens man har Eyelash Extensions på – det gør jeg nogle gange.

 

Ofte stillede spørgsmål

Ødelægger Eyelash Extensions vipperne?
Det spørgsmål bliver stillet hver gang jeg taler med folk om mine vipper.
NEJ, det gør de ikke. I hvert fald ikke hvis man får dem lavet et sted hvor de ved hvad de laver og bruger ordentlige materialer. Jeg har haft Eyelash Extensions i små 2 år nu, og mine vipper har det præcis på samme måde som før jeg fik Eyelash Extensions.

Falder ens egne vipper af?
Nej det gør de ikke. Man taber løbende sine vipper, præcis som håret på hovedet, og så gror der nye hår ud, men det er ikke på grund af Eyelash Extensions. Hvis man får dem lavet af fagfolk som har den nødvendige vidden og som benytter gode produkter, så skal man ikke bekymre sig.

Hvor længe holder de?
Eyelash Extensions skal fyldes op, fordi de sidder på ens egne vipper, som man naturligt taber.
For at opnå de flotteste vipper skal de ca. fyldes op hver 2-3 uge. Men det betyder IKKE at alle falder af i den periode, blot nogle få stykker.

Hvordan sættes de på?
Single Eyelash Extensions er enkelte strå som påføres hvert enkelt af ens egne vippestrå. De påføres med en ufarlig lim. Mine øjne er MEGET sarte, men reagerer ikke på det.

Må man bruge mascara på dem?
Ja, det må man gerne. Jeg gør det dog sjældent, oftest kun hvis jeg skal i byen, Det er præcis for at undgå mascara, at jeg får dem lavet. Men man kan godt og man skal bare fjerne det med makeupfjerner UDEN olie. Når jeg fjerner mascara fra mine bruger jeg først kold vand, som jeg stille dupper på vipperne først. ALDRIG gnid i vipperne, så falder de nemmere af.

 

vipper_5
Billederne taler jo egentlig for sig selv- så jeg behøver vidst ikke skrive mere 🙂
Jeg er bare så oprindelig glad for mine vipper – FEDT jeg kan gå rundt med mørke, fyldige og lange vipper – UDEN mascara på. Det er SÅÅ skønt for en skandinavisk type som mig, som ellers har nærmest usynlige vipper.

 

Håber indlægget gav lidt svar til jer, eller skriver i jo bare i kommentarfeltet, så prøver jeg at besvare så godt jeg kan.

 

xxx
Louise

 

PS: Ja, mine øjenbryn, som jo er permanent makeup trænger også til en tur – men det kommer der også snart styr på, så det indlæg tager vi en anden gang.
Se gammelt indlæg om permanent makeup —> HER

 

 

Reklame: Indlægget er lavet i samarbejde med Beauty By Koco – hvilket ikke gør mine vipper mindre flotte og skønne 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med Army… Budgetvenlige styles HER