Melodi Grand Prix, traditioner og min sangkarriere på Youtube

Lidt om vippe serum – både med og uden Eyelash extensions

fullsizerender-6

FullSizeRender
Det er jo ingen hemmelighed, at jeg i tiden har Eyelash Extensions på mine vipper (se tidligere indlæg her)
Jeg har haft dem på siden oktober sidste år, og jeg er virkelig glad for det. Det er så skønt, at vågne op med fine Bambi øjne. Endnu mere skønt er det, at være fri for at ligge mascara på OG IKKE MINDST at slippe for at tage mascara af!

Nå men, det jeg egentlig vil sige er, at selvom jeg har vipper på, så bruger jeg altså stadig vippe serum, for at holde mine egne vipperne stærke. De kunstige vipper, er jo sat enkeltvis på hvert af mine egne vippehår, derfor føler jeg det er godt at give dem lidt ekstra styrke.

Vippe serum
Vippe serum er super godt til at styrke sine vipper med. Man skal se det lidt som en daglig vitaminpille eller hårkur – bare til vipperne. Det gør ens egne vipper lange, fyldige og kraftige. Jeg ligger det på om aftenen, inden jeg går i seng. Det ligges på lidt som en flydende eyeliner – helt ned i bunden af vipperne / øjenlågskant. Man skal huske at tage alt øjenmakeup af inden – det gør jeg altså også (næsten) hver dag 🙂
Effekten af vippe serum vil vise sig efter ca. 4-8 uger, hvor vipper vil fremstå blødere, længere, kraftigere og mere velsoignerede.

Der findes mange forskellige slags, og dem jeg har prøgvet har alle virket godt på mig – også på nogle af mine bekendte.
Dem jeg har prøvet er Super Lash og Revitalash men jeg har også hørt godt om M2 Beaute.

Se gode tilbud på vippe serum >>HER<<

 

TIDLIGERE INDLÆG I SAMME KATEGORI
BOTOX – i did it / Permanent makeup / Shellac negle

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melodi Grand Prix, traditioner og min sangkarriere på Youtube