NU 6 kg lettere ...

Mine 2 nye ”Beauty-Lovers”…

beauty_bylouisevorre
Der er sneget sig to nye lovers ind på mit badeværelse, og de er allerede blevet helt og aldeles uundværlige. Jeg vil dog gerne dele dem med jer, for jeg er overbevist om, at i også vil elske dem…
De er begge to med til at få mine øjne til shine og vise sig fra den bedste side. Øjnenes udstråling er for mig ret vigtig – de er, sammen med håret, en ret vigtig ”accessories” synes jeg… Det er noget af det man først ser hos folk, og husker…

My first lover… Vippeserum er blevet en fast del af mine aften rutiner. Og JO, jeg har vippe extensions på, så jeg forstår godt, hvis det kan virke en smule forvirrende og endda modsigende, at jeg bruger vippeserum. MEN sagen er den, at mine egne vipper er meget tynde, korte og skrøbelige – det er også derfor jeg begyndte med extensions. Nu er jeg så blevet helt og aldeles afhængig af de skønne vippe extensions, men bruger altså serum for at styrke mine egne, så de bedre kan holde til belastningen.
Der er uden tvivl stor forskel på mine egne vipper nu når jeg bruger serum – det er altså godt! Mine egne vipper er blevet længere, kraftigere og virker også som om, at de er blevet mørkere (de plejer næsten at være gennemsigtige) Når jeg styrker mine egne vipper med Serum betyder det også, at mine vippe extensions holder bedre 😊
Jeg bruger det hver aften, og ligger det på som en eyeliner.

>> Serum kan købes HER <<
revitalash_eyelash_serum_4_1_ml

Lover 2 er den mere forfriskende type…
Denne pudderfarvet eyeliner fra Dior er på få dage blevet ”my morning-lover”nr. 1. Den hedder vidst egentlig en ”Kohl” men jeg kalder det altså bare en eyeliner / eller ”streg” 😊
Uanset hvad den kaldes, så bruger jeg den på den våde kant i øjet – det giver intensitet. Den får de morgentrætte øjne til at se friske ud på få sekunder. Jeg har en tendens til at blive lidt rød der i løbet af dagen, og det får altså øjet til at se så trist og træt ud. Men når man ligger denne eyeliner på, så får den øjet til at virke lidt større og helt friskt.
Engang troede jeg at sådan en eyeliner skulle være hvid, men den kontrast er alt for stor og kan virke lidt kunstig. Den puddervarvet er stadig lys og frisker godt op på en naturlig måde.
Jeg har før købt en lignende pudderfarvet eyeliner, som også skulle være vandfast som denne her, men jeg synes ikke de har hold så godt – men det gør denne her!
Selvom man måske synes den ligger lidt i den dyre ende (180,-) så VIRKER den OG holder rigtig godt… Et super køb, som jeg kun er meget glad for jeg gjorde!

>> Eyeliner købes HER <<
product_v1_x1

Indeholder affiliate links

Tidligere indlæg

Vippe extensions // 3D Bryn // GOD selvbruner mousse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU 6 kg lettere ...