Så giv dog slip mor… altså bare lidt!

Eyelash Extensions til mig – jaaa!

fullsizerender4

Bambi – Go home 🙂
Jeg har meget længe drømt om at få lavet eyelash extensions, men jeg har bare ikke rigtig turde gøre det – hvorfor ved jeg egentlig ikke…
For det første, så troede jeg nok, at det kostede mere end en formue, og for det andet, så er mine øjne et ret ømt punkt, som jeg har døjet en del med, så har været lidt overforsigtig på den front. Jeg bruger altså dagligt mascara – ja hver dag, uden undtagelse, og det slipper man for med eyelash extensions, for dem må man slet ikke ligge mascara på, og det er heller ikke nødvendigt.

NU SKAL DET VÆRE – altså ikke i dag, desværre, men mere præcist om en uge!
Næste tirsdag eftermiddag sidder jeg altså i stolen og får mig nogle, forhåbentlige, smukke dådyrøjne!
Jeg kan slet ikke vente, jeg glæder mig såå meget! Hvor bliver det underligt, og skønt, at man ikke skal stå op gratte med makeupfjerner for at fjerne mascara hver dag og bruge tid på at ligge nyt om morgenen! Tænk lige at jeg fra om en uge, kan vågne op, uden sorte mascararester under øjnene men stadig med flotte vipper, som bare sidder perfekt! Weeeee jeg glæder mig!

Jeg har presset “vippedamen” lidt (UNDSKYLD) men jeg vil SÅÅ gerne have de vipper inden vores lille familie sætter kurs mod en weekend i et Tysk feriecenter. Dernede kommer det med sikkerhed til at stå på badeland 80% af tiden. Det bliver helt perfekt at indtage det badeland med smukke vipper og UDEN sorte klatter under øjnene!

Eyelash extensions
-er enkelte hår eller buketter, der limes på sine egne vipper, præcis i den længde og farve man ønsker.
Jeg skal ikke have lavet sådan nogle “over drama look” vipper – mere nogle flotte “naturlige” vipper – sådan som flotte vipper ser ud med en god mascara på.

Jeg skal have dem lavet hos Beauty By Koco, som flere gange har lavet de fineste gelenegle på mig. Jeg har set hvor dygtig hun er til sit håndværk, og stoler trygt på, at hun også kan lave smukke vipper på mig.

Et sæt eyelash extensions koster faktisk “kun” 800,- hvilket er meget mindre end jeg troede. Derudover, skal man huske på, at hvis man vil bevarer det flotte look, så skal de løbende opfyldes til priser på henholdsvis 250-350 hver måned ca.

FØR og EFTER
Jeg skal nok huske at få tage før og efter billeder når jeg er der, så i kan se den store, og forhåbentlig flotte, forvandling 🙂
Wee, det bliver spændende – jeg glæder mig sååå meget!

eyelash-extensions_our-services-and-frontpagexh8601-1024x832PSST: Beauty By Koco er i øvrigt nomineret til “BYENS BEDTE” i Viborg – i kategorien: “Byens bedste wellness” jeg stemmer naturligvis på hende 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så giv dog slip mor… altså bare lidt!