Smart omelet "maker"

Husk at shotte :-)

FullSizeRenderAnnonce.

GO´MORGEN SKÅL
Husker I at få jeres olie og aronia shot?

Der er så mange gode virkninger ved disse flasker, at jeg vil kalde dem dråber af guld.
I bogen “Kom i gang med Mascha Vang”, som jeg jo har lovet mig selv at følge de kommende 4 uger, rådes der også til, at indtage et dagligt shot af olie/aronia. I bogen nævner de bl.a. bedre forbrænding ved indtagelse af olien, jeg ved godt det umiddelbart kan være lidt svært at forstå, for olie er jo = fedt, og i vores hoveder bilder vi os ind, at alt fedt er “ondt”. Men sådan er det altså ikke, der skal fedt til, MEN det skal være den sunde!

Udover bedre forbrænding, så er der altså også rigtig mange andre virkninger som kommer oveni hatten når man indtager et dagligt shot. Jeg har skrevet meget mere om de virkninger jeg har fået – læs tidligere indlæg HER og HER.
Men jeg kan da lige kort nævne, at mit hår er blevet meget mere glansfyldt, jeg fælder ikke ret meget mere, min sukkertrang er mindre og min hud er meget mindre tør og mere ”levende”.

Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at tage dem – jeg fortryder i hvert fald ikke et sekund den dag jeg bød MK produkterne indenfor.
Jeg shotter dem i et shotglas hvor jeg blander olie og aronia, og jeg synes slet ikke det smager skidt. Men der er nogen, som ikke er så glad for at drikke dem, til jer vil jeg råde jer til at blande dem i smoothie / skyr, så smager i dem slet ikke – Aronia smager altså godt af frisk bær.
Min søn på 6 år får dem også (olie O) han er ikke vild med at drikke dem, så jeg blander det bare i hans yoghurt/skyr, så ryger de ned med velbehag.

Olierne kan købes i forskellige helsekostbutikker og websshops
→ Kan bl.a. købes HER
→ Læs mere om MK produkterne HER

 

MK_M_BylouiseVorreAnnonce – fordi jeg er vild med MK produkterne
____________________________________________________________

Se tidligere indlæg:
DIY Madpakkeposer // Ingefær og citron shot // Nem gulerodssuppe

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart omelet "maker"