De bedste…

Shots om morgenen…

IMG_3882Jep, jeg startede lige denne blæsende lørdag med et morgen shot 🙂
Et godt MK olie/aroniajuice shot til at starte dagen på!

Jeg fik den skønneste pakke fra MK – Maybritt Krewald i går, og den er fyldt med de lækreste produkter. Jeg har glædet mig så meget til at komme i gang med det! Det er en del at mit “sundere liv”.
IMG_3870
Til jer der måske ikke kender til MK produkterne kan jeg fortælle at det er nogle super sunde produkter som består af en olie og en Aroniajuice.

Olien er en lækker blanding af eksklusive økologiske frøekstrakter og indeholder olier af sortkommen, hybenkerne, natlys, sesam og hørfrø.
Olien mindsker rynker samtidigt med at den øger hudens elasticitet, udrenser, beroliger og fugter huden dybtgående og skulle være god for alle celler i kroppen. Olien er populær blandt de som træner eller vil tabe sig og er den hemmelige ingrediens når huden skal være smuk og kroppen i trim
Jeg har en dum hud som har tendens til at blive tør, irriteret og klø, derfor håber jeg på at denne olie kan hjælpe mig med det – og en smukkere krop!

Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung og er samtidigt en daglig naturlig vitaminpille.
Mange ved hvor super sunde blåbær er – men aroniajuicen er nu kendt som verdens sundeste og indeholder 3 gange så mange antioxidanter som blåbær.

Man skal blande olie og juicen sammen i et lille shot glas og drikke det før morgenmad om og evt. igen om aftenen efter behov. Jeg er så spændt på at se hvordan det virker på mig…
Jeg er startet i dag og vil løbende holde jer opdateret.

 

Produktinformation:
Maybritt Krewald
har været så sød og sende mig noget mere information omkring alle produkterne – det kan i læse her:

MK – Maybritt Krewald organic pure oil O:
Den økologiske olie egner sig bl.a. til ung hud (op til 20 år eller under graviditet) for at undgå acne og urenheder og mindske problemer med strækmærker under graviditet.

For gravide: Olien tages både som et olieshot, men kan også masseres ind i huden morgen og aften eller efter behov. De essentielle fedtsyrer i MK olie O er afgørende for hudens sundhed og funktion.

Dosering: 2 spsk 1-3 gange dagligt som en skønhedsshot sammen med MK aronia juice.

MK – Maybritt Krewald organic pure oil W:
Olien er til kvinder og mindsker rynker samtidigt med at den øger hudens elasticitet, udrenser, beroliger og fugter huden dybtgående. Bruges dagligt for at undgå for tidlig aldring, acne, stress og urenheder. Den er en rigtig god støtte ved eksem, tør hud, Rosacea, skivede negle og tørt og spaltet hår samt hyperpigmentering. MK Olie indeholder bl.a. hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og sortkommenolie som hjælper med at opbygge sund hud med en smuk glød. Olien er populær blandt de som træner eller vil tabe sig og er den hemmelige ingrediens når huden skal være smuk og kroppen i trim. MK – Maybritt Krewald oil W kan også ved behov bruges lokalt på tør, sart og irriteret hud, hvor den lindrer.

Dosering: 2 spsk 1-3 gange dagligt som en antiage-skønhedsshot sammen med MK aronia juice.

MK – Maybritt Krewald organic pure oil M:
Olien til mænd som understøtter en lækker hud og muskuløs krop. Den indeholder bl.a. østrigsk græskarkerneolie, hybenkerneolie og hørfrøolie og er eminent til at mindske acne og urenheder, opnå balance i huden og overskud og energi ved stress, muskelopbygning og restitution.

Dosering: 2 spsk 1-2 gange dagligt eller efter behov, blandes med MK aronia juice for bedste anti-age effekt.

MK organic pure aronia A:
Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung og er samtidigt en daglig naturlig vitaminpille. Kan med fordel bruges ved stresset hud samt ved træning og restitution for at optimere resultatet. Aroniabærrenes høje indhold af naturlige anthocyaniner og polyfenoler gør den til en fantastisk anti-age juice som hjælper med at forebygge oxidative skader fra frie radikaler pga aldring, stress og miljø. Det er disse antioxidanter som holder huden ung og sammen med MK olie giver energi til træning i en stresset hverdag.

Er let sødet med økologisk æblejuice og er det ideelle valg for børn og voksne som foretrækker en sødere smag.

Dosering: 2 spsk 1-3 gange dagligt som en skønhedsshot sammen med MK olie

MK organic pure aronia N:
Aroniajuice af meget høj koncentration for maksimal anti-aging og forebyggelse af rynker, tydelige kar i ansigt og på ben, pigmentpletter, Rosacea, stress og ved et iøvrigt ekstra behov for anti-age behandling af huden og kroppen. Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung. Antioxidanterne i aroniabær neutraliserer effektivt skadelige frie radikaler og bedrer dermed hudens naturlige reparationsevne og beskyttelse. Drikkes koncentreret sammen med MK olie.

Dosering: 2 spsk 1-3 gange dagligt som en skønhedsshot sammen med MK olie

 


Indlægget er lavet i samarbejde med Maybritt Krewald, men på min egen opfordring, da jeg virkelig er meget interesseret i produkterne, og kender til flere der har haft stor gavn af dem. 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste…