Så kom DAGEN - endelig!

Smart omelet “maker”

FullSizeRenderMorgentravlhed og nem omelet.
Når morgenmaden på denne “Mascha Vang kur” ofte byder på omelet/æg til morgenmad, så er denne bandit fra Tupperware altså min redning!

Jeg forsøger at stå op i rigtig god tid, så vi ikke skal stresse om morgenen, for det er altså en dum start på dagen. Jeg ELSKER at sove, men det overstiger ikke lysten til at sidde og hygge med min familie om morgenen, så vi alle får en stille og rolig start på dagen.

Morgenmaden på denne kur tager nogle gange lidt længere tid at lave end jeg normalt bruger, derfor forbereder jeg mest muligt aftenen før, men når den står på omelet / æg, så bruger jeg denne “Easy Delight” fra Tupperware.
Man putter bare sine æg i bøtten, tilføjer salt og peber, og evt grøntsager så rører man godt med en garffel- derefter skal den i microovnen i 4 min og WUPTI, så er der omelet… det er da nemt, hurtigt og opvasken er meget overskuelig! -jeg putter bøtten i opvaskemaskinen, og det holder den fint til.

BACON er kalkun bacon som jeg også laver i microen. Je ligger det på en tallerken og giver det 4 min, så bliver det dejlilg sprødt.
IMG_1032
FullSizeRender(1)HUSK du kan læse mere omkring projekt “lækker gås med stram mås” under meneu “STRAM MÅS” i toppen af bloggen

______________________________________________________________

Se tidligere indlæg:
DIY Madpakkeposer // Ingefær og citron shot // Nem gulerodssuppe

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom DAGEN - endelig!