Hjemmelavet sodavandsis - med vingummibamser

Permanent makeup af bryn – FØR og EFTER billeder

img_6909
Tålmodighed er en dyd… Jeg besidder desværre ikke så meget af den kære tålmodighed, så jeg kan altså ikke vente med at vise jer mine nye øjenbryn. Egentlig burde jeg vente en uges tid, da man først der kan se det rigtige resultat der, da farven der er lidt mindre markant

HER FÅR i dem så – helt ”nylavede”
😊

permanentmakeup

fullsizerender1Dette billede er fra i dag (fredag) altså efter 4 dage – derfor er de stadig meget mørke

 

På Før og EFTER billedet ses mine øjenbryn tilbage i 2016 – FØR jeg havde fået nogen behandling overhovedet – efterbilledet er fra i mandags, hvor jeg igen var hos ByLjungberg og fik mine hairstroke bryn opfrisket.
Første gang jeg fik dem lavet var, som sagt, for 2 år siden, men jeg følte de trængte til en lille opfriskning, nok mest fordi mere vil have mere – kender i det? 😊 Det er altså ikke noget man behøver at gøre allerede efter 2 år.

 

Permanent makeup – øjenbryn

Permanent makeup af øjenbryn er ikke tatoveret, som ved almindelige tatoveringer på huden, det er en pigmentering, som ikke ligger så dybt i huden som almindelige tatoveringer – derfor bliver de med tiden mindre tydelige.
Der findes mange metoder at lave permanente bryn på, og søde Mia som har ByLjungberg laver både Hairstrokes/3D/Microblading, Ombre brows/Powderbrows og Hybrid (SE MERE HER)
Jeg valgte Hairstrokes, hvor der ligger mange små strå tæt sammen. De pigmenteres ind imellem egne hår og giver fylde de steder jeg ingen hår har.

img_6901

Hvorfor valgte jeg permanent makeup af mine bryn?

Mit FØR billede taler egentlig ret godt for sig selv og beskriver fint hvorfor jeg gerne vil have lavet hairstroke bryn. Mine egent bryn består af meget tynde og fine hår, så selv en farvning gøre ikke det store for dem – faktisk er de nyfarvet på mit FØR billede – hvilket ikke kan ses, det er som om, de ikke tager imod farve – derfor valgte jeg, at få dem lavet.

Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg har gjort det, det er SÅ SKØNT, at de bare altid sidder der, helt perfekt i form og farve, uanset om jeg bader, sveder eller lige er stået op. Jeg tænker aldrig over dem, og bruger INGEN tid på dem mere – et perfekt valg, for MIG!

__________________

 

Ofte stillede spørgsmål om permanent makeup af øjenbryn

Jeg har efterhånden fået en del spørgsmål vedr. mine bryn – hvilket jeg udmærket godt forstår og det er HELT OK folk spørger. Jeg havde selv 1000 spørgsmål inden jeg selv fik det lavet.

Herunder har jeg forsøgt at besvare de spørgsmål folk typisk stiller mig – MEN har du andre spørgsmål er du mere end velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under indlægget:

Gør det ondt:
Nej, det synes jeg ikke det gør. Man får ”tryllecreme” på inden, så det tager det værste. Det man kan mærke er ikke smerte, mere sådan en varm lidt svigende fornemmelse

Hvordan er processen:
Konsultation – Overvejer du permanent makeup eller har du allerede taget beslutningen, så tilbyder ByLjungberg gratis konsultation forud for behandlingen. Først taler man om hvilket resultat man ønsker, så tegner Mia op med en makeup blyant, så man kan se om form og størrelse er som man ønsker. Så ligger hun pigmenteringen.
Derefter skal der gå 5 dage inden der må komme vand på brynene, og man må ikke gå i svømmehal eller overdrevet solbadning (solarium)
Man kan sagtens gå ud i virkeligheden direkte efter behandlingen, man er måske list rødmosset og ens bryn er mørkere end de bliver når de er ”færdige” (se mit EFTER billede – det er taget lige efter min behandling)
2. behandling – der skal udføres en 2. behandling senest 8 uger fra 1. behandling, dog tidligst 4 uger efter 1. behandling. Det er for at fylde op og færdiggøre dem.

img_6888
Hvor længe holder det:
Permanent makeup holder ca. 2-6 år hvorefter det langsomt bliver mindre tydeligt.
Jeg har her efter 2 år valgt at få mine frisket lidt op, og ændret lidt i formen ved øjenkrog (ville gerne have en større runding) men i princippet var det slet ikke nødvendigt endnu.

Hvordan ser man ud bagefter:
Som sagt kan du altså sagtens bevæge dig ud i virkeligheden bagefter – måske er det ikke familieportrætfoto man skal have taget de første dage efter, men arbejde, shopping og andet er ingen problem. Det er lidt varmt og sviger lidt – og farven er markant.

Hvad koster det:
Prisen afhænger af hvilken metode man vælger. Men priserne på 1. behandling ligger ca. fra 2.500 – 3.000 hos @ByLjungberg

Hvor lang tid tager det?
1.    behandling tager ca. 1-1½ time – 2. behandling tager ca. 1 time


Stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet,  hvis du har nogen altså 🙂 –  jeg svarer hellere end gerne 😊
Hvis i vil se film af processen ligger de som Stories på min Instagram profil: @ByLouiseVorre

 

PS: Hvis du undrer dig over hvor meget mine vipper er vokset på de 2 år (før og efter billed) så finder du svaret HER

 

Tidligere indlæg
Nye bryn – 2016
Nye Vipper
Mascha Vang Selvbruner

 

 

Indlægget er lavet i samarbejde med ByLjungberg – hvilket jeg er lykkelig over 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet sodavandsis - med vingummibamser