MORS Dags Gave - 15% RABAT

Hjemmelavet sodavandsis – med vingummibamser

img_2156

 

img_2181Relevansen af dette indlæg er BESTEMT IKKE MINDRE trods det efterhånden er 1 år siden det blev udgivet – første gang.
Solen bager jo ned over os i disse dage, så der skal masser af væske indenbords – hvilket gør det lovligt at indtage masser af IS, ik?! 🙂

Hjemmelavet sodavandsis med vingummibamser

 

Nok er denne hjemmelavet is ikke raketvidenskab og det skal egentlig heller ikke ses som en ”Opskrift” mest som en sjov idé for børnene.
Sønnen min er ikke den store “drikker” – det kan til tider være svært at få nok væske i ham. Han er en meget aktiv dreng, og spiller fodbold hver dag, så det er altså nødvendigt med meget væske – ja, det er det jo for os alle især på de varme dage!

Matti og jeg har lavet hjemmelavet sodavandsis med vingummibamser i, og de glider altså sjovt nok pænt hurtigt ned. Måske er de 5 små vingummibamser ikke ligefrem sunde, men nok heller ikke verdens undergang. Drengen får væske, uden bøvl – faktisk er der glæde når denne is serveres.

 

Så nemt kan det gøres…

 

img_2147

Sådan gør du:
♦ Du skal bruge nogle is-forme + pinde
♦ Put vingummibamser i formen – vi brugte 5 stk. / det kunne jo også være bær eller melon i stedet for
♦ Som væske brugte jeg en ”vand med smag” – lemonadedrik
♦ frys dem, og næste dag er der ”is” – de er lidt hårde i det, så man skal bare sutte på dem og blive kølet ned og fyldt med væske 😊

 

img_2150

img_2152

Perfekt her i ferien!!

 

Tidligere indlæg

10 ligegyldigheder om MIG // Fodbad i MÆLK // Silver shampoo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORS Dags Gave - 15% RABAT