Forskellen på Foundation, BB-Cream og CC-cream

KageKids – et smart kit til sjove og fine Cupcakes

img_3679
Kender du Kagekids?
Måske ikke, det gjorde jeg heller ikke for kort tid siden… MEN hvis du eller nogen du kender er vild med kage og elsker at lave nogen fine, sjove eller festlige cupcakes – så skal du altså lige se med her…

 

KageKids – Sjov med kage

KageKids er et super fint og hyggeligt koncept, som i sin enkelthed går ud på, at man kan bestille et kit med alt det pynt og tilbehør man skal bruge til at lave de fineste cupcakes.
De har mange forskellige temaer at vælge imellem, og man kan skam også selv komme med specifikke ønsker.
Kassen indeholder bl.a. opskrifter på kager og frosting samt alt det fineste pynt der skal bruges til netop de temakager man har valgt – selv forme med tema print er med.

kage_1

Normalt suser jeg rundt i forskellige forretninger for at finde diverse pynt, forme og pastafarve som passer til det jeg vil lave – og så får man jo altid købt alt for meget, da det er store portioner man køber. Men med dette kit, får man det man skal bruge i den mængde man skal bruge – nemmere bliver det vidst ikke…

Vi prøvede et Halloween kit da jeg for et par uger siden, lavede halloween hygge for Matti og hans ven Asger – det var et HIT. De synes det var sjovt og hyggeligt at få deres egne kager de kunne pynte præcis som de ville.
Vi havde ikke overraskende fået et halloweenkit – det skulle jo passe til temaet 😊

På billederne her kan du se hvad der var i vores Kit – og hvordan resultaterne blev.

Du kan også læse mere om de skønne sager hos KageKidsLIGE HER

 

img_3625

kage_1

img_3632

img_3639

img_3660

 

______________________________________________
Dette indlæg er lavet i samarbejde med KageKids – og  er faktisk en lidt sjov historie…
Det var mig der henvendte mig til kagekids, fordi jeg havde hørt om konceptet på Instagram, og syndes det lød super smart. Derfor ville jeg gerne prøve det og lave et samarbejde med dem.
HELDIGVIS ville de gerne være med – og Annette, som den kreative kvinde bag konceptet hedder, skrev straks de sødeste beskeder tilbage… Jeg undrede mig faktisk lidt over, at hun var lidt mere personlig end de fleste samarbejdspartner er, første gang man taler sammen….
Det viste sig ret hurtig, at hun havde alt mulig god grund til at være personlig og spørge ind til mig… Annette var rent faktisk slet ikke så fremmed da det kom til stykket – vi har nemlig gået i klasse sammen i 3 år på handelsskolen. Det anede jeg dog ikke da jeg tog kontakt til hende (jeg havde åbenbart ikke gjort mit forarbejde grundigt nok)
Jeg har hverken set eller mødt hende siden vi stoppede på Handelsskolen – som er (ALT FOR) mange år siden – så det var da lidt sjovt, at jeg skulle møde hende her 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forskellen på Foundation, BB-Cream og CC-cream