FREDAGS FORRESTEN #8 - 1000 kr til dig og teaktræ til mig

Forskellen på Foundation, BB-Cream og CC-cream

image
Se hvad jeg bruger – og hvorfor…

Det føles næsten lidt pinligt at indrømme, men jeg har altså brugt Foundation så længe jeg næsten kan huske. Jeg tror egentlig, at det bare var gået hen og blevet en vane, så jeg slet ikke tænke over, om det egentlig var nødvendigt…
Jeg bruger makeup hver dag, det kan jeg jo ikke løbe fra, så det er egentlig også lidt sjovt, hvorfor jeg stort set aldrig skriver om det – det retter jeg så lige op på NU! Så må jeg se, om i overhoved gider læse om det 😊 ??

DET ER SLUT med foundation hver dag!
 – jeg har simpelthen skiftet den ud med en BB Cream. (den her)
Men hvorfor nu det…?

 

Foundation / BB Cream eller CC cream?

Foundation er heldækkende, nogle mere end andre selvfølgelig. Foundation kan derfor komme til at virke lidt ”kunstig” og maske-agtig på huden – i sær i dagtimerne.
Det sker altså ikke med en BB- eller CC Cream – de er nemlig begge i bund og grund plejende cremer, som skifter farve ved påføring og giver et let dækkende resultat – OG ”justerer farveforskelle i huden!

BB Cream er kort sagt en fugtighedscreme med let dækkende effekt der skaber et flot jævnt look, udjævner hudtone og har solbeskyttelse. den er let dækkende og virker mere naturlig på huden end foundation. Jeg bruger den fra L’Oréal  som jeg har købt i Matas til 120 kr (HER)

CC Cream minder i bund og grund meget om BB Cream, og den store forskel på de to kan være lidt svær at finde. Forskellen ligger dog mest i, at mange af CC cremerne findes i 2-3 forskellige undertone nuancer, og har en lidt mere dækkende evne, og er bedre til farve korrigere de røde toner. SÅ hvis man har mange røde toner i huden, skal man vælge en CC cream – især den “grønne” fra L’Oréal er rigtig god og til en god pris – den koster kun 130 kr. Jeg har brugt den i perioder hvis min hud har været mere rød og irriteret.
Jeg har købt den i Matas (HER)

 

Derfor bruger jeg ikke foundation mere?

Jeg har ikke urenheder eller andre ujævnheder der skal skjules i min hud – jeg har bare lidt farveforskelle og lidt fregner, som jeg ønsker at reducere – derfor er en BB Cream  et super valg – har jeg endelig fundet ud af. Min hud virker mere ”ægte”, ser mere sund og smidig ud og så bliver den jo godt fugtet og solbeskyttet hele dagen
BB Cream selv-justerer nemlig til at matche din hud tone – og giver et perfekte nude look.
Jeg kan godt blive lidt lyserød ved området omkring næse og kinder, og her er BB Cream god til at jævne ud.

img_3710
Den her BB Cream bruger jeg

Jeg bruger denne her BB Cream fra L’Oréal som giver ultra-let dækning, den forbedrer naturlig teint, den udjævner hudtone, giver 24 timer hydrering og indeholder SPF 12 og antioxidanter – hallo en super ”fætter” til billige penge.
Bemærk, at den findes i 3 forskellige farvekoner: Medium, Light og Ultra Light (Jeg bruger Ultra light – og ligger lidt solskinspudder ovenpå – så er jeg good to go!

Er det så helt slut med foundation?
NEJ DA, min Foundation er ikke blevet smidt på porten – det kommer nok alligevel aldrig til at ske. Den ligger bare pænt i makeuptasken, og venter på et aften arrangement – der er den perfekt😊
Jeg bruger i øvrigt DEN HER foundation

Psst: Man kan faktisk godt blande BB Cream med lidt Foundation (bland det på hånden inden påsmøring) så får du lidt mere dækkende effekt 😊

Her kan du købe den BB  jeg bruger.
Her kan du købe den CC som jeg bruger når min hud er mere rød

Tidligere indlæg

Vippeserum som virker / Selvbruner mouse / Skønhedsshots

 

Indeholder affilate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FORRESTEN #8 - 1000 kr til dig og teaktræ til mig