RABATKODE på 15% - Daniel Wellington

Nye vinterstøvler til min modebevidste lille mand

kb065

fullsizerender
Udslidte støvler går åbenbart ikke

JAAA, den første sne er landet og jeg skal da lige love for, at kulden har ramt det lille land. Det er SÅ hyggeligt med det sne, og jeg skal love for, at der var glæde og smil hos børnene i skolen i morges – HERLIGT!

Vinterstøvlerne blev fundet frem sidste uge, og bettemanden kunne passe dem fra sidste år, hvilket skabte begejstring hos mor her (i hvert fald en kort periode) -og det skabte knap så stor glæde hos den lille mand – som pludselig er blivet meget bevidst om, hvaordan han ser ud… man går jo i 1. klasse nu, bevares 🙂

Hans gamle vinterstøvler er de der traditionelle unisex “overlevelses” støvler. En model, som pludselig ikke passer den unge mand mere… – de er simpelthen ikke smarte nok, mener han 🙂
Nu handler det jo i bund og grund om, at holde varmen og ikke kun om at være smart, så han har modvilligt taget dem på de sidset par dage – fordi hans mor siger han skal.

MEN helt ærligt, så forstår jeg ham sgu godt, de er virkelig ikke særlig kønne. Jeg kan godt give ham ret i, at de er pænt medtaget, og ret klodsede både at se på, og at spille fodbold i – og det er nu en gang fodbold, de fleste frikvarterer samt SFO tiden bliver brugt til, for hans vedkommende.
Jeg har naturligvis ikke fortalt ham, at jeg giver ham ret i, at støvlerne ikke er super smarte mere. I stedet har jeg kigget mig omkring efter et par vinterstøvler, som er lidt smartere til en 7 årige sportsgal knægt, knap så klodsede og naturligvis gode varme og vandtætte…

Forbedret Hummel
SE LIGE hvad “Postmand Per” er på vej med til ham 🙂 Disse smarte Hummel vinterstøvler – spørg lige om jeg glæder mig til at give ham dem, han bliver SÅ glad 🙂
De er både sporty og smarte, gode at spille bold i, og så er de dejlig varme og vandtætte – de har nemlig en vandtæt membran i mellemlaget samt en lækker termoeffekt.
kb065
Hummel har kun lavet vinterstøvler få år, og jeg har før hørt, at de ikke skulle være helt i top på kvaliteten, men i år har de virkelig ”oppet sig” både på kvalitet og funktionalitet – så nu tør jeg godt give dem en chance.
Udover det nødvendige med f.eks. membran, så fødderne holdes tøre,  så har de altså nogle gennemtænkte funktionaliteter synes jeg. F.eks. er der dobbelt velcrolukning over vristen med smalle velcrobånd samt et bredt velcro omkring anklen. På den måde er det nemt at tage støvlerne af og på i en fart og få en god støtte både ved foden og anklen.
Under bunden har vinterstøvlerne et dybt rillet mønster, der leder vand, sand og jord væk, så støvlerne sikrer barnet et godt fodfæste
Og så er de blevet en del lettere, hvilket er super til Matti som har lange men meget smalle fødder og tynde ben – så kan støvlerne altså nemt alt for tunge.

Ihh Jeg glæder mig til at give ham dem, han bliver ikke til at skyde igennem!
Håber de lever op til forventningerne, hvilket jeg er ret sikekr på, men den forbedrede udgave…
Smarte er de i hvert fald – og så passer de fint til de Adidas bukser, han pludselig skal rende rundt i det meste af tiden..

I skal nok SNART få en update på Hummel vinterstøvlerne 🙂
____________________________________________________________________________________________________________
Lavet i samarbejde med Kids-world – på min opfordring 🙂

TIDLIGERE INDLÆG:
Tøre vinterhænder / Nem og sund gulerodssuppe / NEMME boller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE på 15% - Daniel Wellington