FREDAGS FORRESTEN #4 - Lidt om GAVEKORT og TV-Kamp!

”Lille Lise, Lille Lise fik en rejsetaske… Lidt om laster og tasker!

image

 

image
En af mine største laster må være CHOKOLADE, jeg kunne leve at det skidt, hvis ikke jeg havde en smule tanke på sundhed og udseende. Rundstykker ligger dog lige i hælende på Marabouen – MEN hvis vi skal fjerne fokus fra ædelse for en stund – så er jeg en sucker for accessoires – især tørklæder og TASKER!

Jeg er ikke en ”sko-pige”som kan fremvise flere hyldemeter med sko og stiletter. Nogen vil nok sige jeg har en del, men det er altså ikke den accessoires der får mine fingre til at krible mest – det gør TAKSER…
Da der er rigeligt med “jydeblod” i mine åre -og desværre ingen pengetank i min kælder – så er det altså ikke Gucci eller Mulberry der pryder min samling. Derimod erhverver jeg mig oftest gode kvalitetstaskler, som kan benyttes til forskellige lejligheder – “mix og match” til hverdag, fest, ferie og sport – det er jeg tilhænger af – GENBRUG kan man vil kalde det 😊

image

Seneste erhvervelse er denne lækre rejsetaske fra Leather by Corium – jeg siger jer det er kvali, bare duften bringer smilet frem i mit små fregnede ansigt.

image

”Lille Lise, lille Lise fik en rejsetaske – Holdt så meget af den, sov med den om natten…”


Bonus info (total Irelavant):

Har jeg så nogensinde nævnt, at mine forældre altid har kaldt mig Lise / Lise-pigen? … Nå ik, men så ved i det nu 😊

Tilbage til min taske – faktisk er jeg så glad for den, at man kan sige jeg sover med den om natten 😊 Nogen vil nok sige, at jeg bare ikke har fået ryddet op efter vores Københavnertur – men min forklaring (eller undskyldning) er en anden – tasken dufter så godt, at jeg ikke nænner at tage den ud fra soveværelset (hvor jeg tømt den for snart 14 dage siden 😊 )
Apropos at tømme den, så skal man ikke lade sig snyde af størrelsen. Mr. N´s kommentar til tasken var – og jeg citerer: ”Lækker kvalitet, flot og klassisk – men alt for lille til dig” Det sidste fik han så ikke ret i. Jeg kunne have alt i tasken – ja, alt til en hel weekend, som udover almindelig tøj også indebar sportstøj – og min big-fat makeuptaske… Den taske er altså god rumlig må man sige – og så er den faktisk også godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber… Jo, jo, der er tænkt over detaljerne!

image

God weekend til jer alle
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Leather by Corium – og det er jeg pænt begejstret for, som i nok fornemmer 😊

>> KLIK HER og læs mere om min skønne rejsetaske – som i øvrigt også er PERFEKT til sport – og både kan bruges af HAM og HENDE – GENBRUG i bedste forstand!
____________________

Leather by Corium er et nyt dansk brand, med lædervarer i høj kvalitet. Der er fokus på et godt håndværk, funktionalitet og lækre detaljer.  SE MERE HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FORRESTEN #4 - Lidt om GAVEKORT og TV-Kamp!