Mascha Vang selvbruner mousse - MIT TEST RESULTAT

På flasken i ferien … Mini MK travelkit

fullsizerender
Kulden er på vej – pas på hud, hår og hele kroppen!
Se lige nogle søde små MK flasker jeg havde med til Tyskland i efterårsferien. Hvor er det smart, at man lige kan snuppe sådan et lille travelkit med sig. Før hen havde jeg enten de store flasker med eller hældte lidt over i små rejseflasker – hvilket jeg kan skrive under på, er noget gratteri!
MK Travelkit består af en 100 ml MK olie W og en 100 ml aronia N som er godkendt til håndbagagen i flyet og som holder i op til 3 dage ved 1 daglig MK shot før et måltid. Det er altså smart.

Klar parat vinterstart
Hvis i ikke allerede er godt i gang med at ”MK shotte” så vil jeg altså råde jer til at gå i gang nu!
MK olien og aronia er naturligvis rigtig godt hele året rundt, men min personlige erfaring er, at min krop har allermest brug for den plejende og fugtgivende olie i den kolde tid.
Kuldetemperaturer stjæler nemlig fugten fra vores hud, hvilket fører til sprækker, irritation og tørhed i huden. Rigtig mange mennesker, inkl. mig selv, er om vinteren ramt af tør, skællende og kløende hud, allerværst er det mellem november og marts.
Mange bruger fugtighedscreme for at hjælpe på problemerne, men det er kun en kortsigtet hjælp. Det er nødvendigt at hjælpe huden helt nede på celleplan for at slippe af med tørheden og det gør man allerbedst med essentielle fedtsyrer.
MK olien er godt for cellerne i hele vores krop! Det er både godt for huden, håret, fordøjelsen og ikke mindst hjernen, som virkelig har brug for fedt.
Faktisk har kroppen også brug for fedt for at tabe sig – ja, det lyder fjollet, I know, men det er så sandt som det er sagt!

Jeg har samlet nogle af mine tidligere ”MK-indlæg” nedenfor:
»SÅDAN VIRKER MK PÅ MIG
»GLANSFYLDT HÅR
»MK – OGSÅ EN ANSIGTSOLIE
»HJÆLP TIL VINTERHÆNDER

I starten havde jeg ret svært ved at finde ud af hvilken olie og hvilken Aronia saft jeg skulle vælge af de mange muligheder.
Derfor får i her en produktoversigt med forklaring til hvert enkelt produkt.
HUSK: Man skal blot have 1 olie og 1 Aronia – de to blandes i et shot og drikkes sammen!

MK
PRODUKTINFORMATION:


Olie O
:
0- 20 år + gravidide.
God for at undgå acne og urenheder og mindske problemer med strækmærker under graviditet.
For gravide: Olien tages både som et olieshot, men kan også masseres ind i huden morgen og aften eller efter behov. De essentielle fedtsyrer i MK olie O er afgørende for hudens sundhed og funktion.

Olie W:
Kvinder
Mindsker rynker samtidigt med at den øger hudens elasticitet, udrenser, beroliger og fugter huden dybtgående. Bruges dagligt for at undgå for tidlig aldring, acne, stress og urenheder. Den er en rigtig god støtte ved eksem, tør hud, Rosacea, skivede negle og tørt og spaltet hår samt hyperpigmentering. MK Olie indeholder bl.a. hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og sortkommenolie som hjælper med at opbygge sund hud med en smuk glød. Olien er populær blandt de som træner eller vil tabe sig og er den hemmelige ingrediens når huden skal være smuk og kroppen i trim. MK – Maybritt Krewald oil W kan også ved behov bruges lokalt på tør, sart og irriteret hud, hvor den lindrer.

Olie M:
Mænd
Understøtter en lækker hud og muskuløs krop. Den indeholder bl.a. østrigsk græskarkerneolie, hybenkerneolie og hørfrøolie og er eminent til at mindske acne og urenheder, opnå balance i huden og overskud og energi ved stress, muskelopbygning og restitution.

Aronia A:
Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung og er samtidigt en daglig naturlig vitaminpille. Kan med fordel bruges ved stresset hud samt ved træning og restitution for at optimere resultatet. Aroniabærrenes høje indhold af naturlige anthocyaniner og polyfenoler gør den til en fantastisk anti-age juice som hjælper med at forebygge oxidative skader fra frie radikaler pga aldring, stress og miljø. Det er disse antioxidanter som holder huden ung og sammen med MK olie giver energi til træning i en stresset hverdag.
Er let sødet med økologisk æblejuice og er det ideelle valg for børn og voksne som foretrækker en sødere smag.

Aronia N:
Aroniajuice af meget høj koncentration for maksimal anti-aging og forebyggelse af rynker, tydelige kar i ansigt og på ben, pigmentpletter, Rosacea, stress og ved et iøvrigt ekstra behov for anti-age behandling af huden og kroppen. Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung. Antioxidanterne i aroniabær neutraliserer effektivt skadelige frie radikaler og bedrer dermed hudens naturlige reparationsevne og beskyttelse. Drikkes koncentreret sammen med MK olie.
__________

Jeg hørte om MK produkterne for nogle år siden, på Mascha Vangs blog, derefter læste jeg om det i flere slank/fit/skønhedsmagasiner.
Produkterne kan købes i flere helsekost forretninger og webshops – bl.a. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascha Vang selvbruner mousse - MIT TEST RESULTAT