At prøve tøj…

Sundt og glansfuldt hår – Hvor kom det fra?

IMG_4780
Jep, den er god nok, mit hår er slet ikke så tørt som det plejer, det er også mere glansfuldt og virker tykkere…. Sådan har det ikke været siden jeg var gravid med Matti for 5 år siden (OG JEG ER IKKE GRAVID)

Hvor er det vildt og hvor er det fedt!!! Jeg undrede mig faktisk lidt over det, for jeg har ikke ændret hårprodukter, vitaminer eller kost – MEN så kom jeg i tanke om det evt. kunne være MK produkterne, som jeg jo drikker hver dag, der også havde denne fantastiske virkning… Jeg var i tvivl, så jeg spurgte Maybritt Krewald, som er den skønne kvinde bag MK produkterne – og hendes svar var et stort JA!

Ikke nok med at min krop ikke længere klør hver dag efter bad og alle de andre gode virkninger jeg har haft ved MK produkterne (læs mere her) Så virker det også på mit hår, det er da for fedt!!

Jeg spurgte Maybritt om hun ikke ville skrive hvorfor / hvordan MK produkterne virker på håret – hendes beskrivelse kan i læse her:

MK produkterne er en unik og optimal blanding af livsessentielle fedtsyrer og naturligt stærke antioxidanter som hjælper med at forbedre hårets struktur og glans og neglenes styrke indefra.
De livsessentielle fedtsyrer er en af grundstenene i alle cellers opbygning derfor skal vi have dem tilført indefra for at få et smukt hår og flotte stærke negle. Hvis kroppen har mangel på de livsessentielle olier så kan det resultere i tør hårbund, skæl, glansløst, tørt, spaltet eller livløst hår og sprukne og skivede negle.

De livsessentielle olier hjælper både med at øge forbrændingen og cirkulationen i hårbunden og huden, hvilket gør at håret får bedre næring og ser sundere, spændstigere og glansfuldt ud.

Olierne fra MK har en optimal fedtsyreblanding som giver ny glans til hår og hud og er én af hemmelighederne ved et smukt og sundt hår og flotte, stærke negle.

IMG_3882

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At prøve tøj…