Nu skal jeg blogge for...

Karma eller tegn from upstairs?

IMG_5496.JPG
Hmmmm… Jeg tror på karma, og er ret sikker på, at jeg lige er blevet ramt, med hurtig konsekvens af en DUM beslutning!!!
Dammmm…

Det er jo mandag – og for mig betyder det bl.a. at det er fastedag OG træningsdag i LOOP MEN jeg startede lige dagen med morgenmad fordi jeg havde glemt det var fastedag (jo jeg havde rigtig glemt det) Her til aften havde jeg stadig liiidt ondt i ryggen, hvis jeg mærkede godt efter 🙂 så jeg besluttede at skippe træning i aften. Svagt I know – og for lige at synke total sammen som en opløst vingummi, så snuppede jeg lige en plade chokolade (mørk, bevares) MEN SÅ slog Karma sgu til og KNÆK sagde tanden VED FØRSTE BID!!!! Der knækkede den tand så lige…

Så kan man da ellers lige lære det!!! Jeg skulle ALDRIG have skippet træning, for så havde jeg jo aldrig spist chokolade, og ikke knækket min tand!

Kære Karma, jeg lover ikke at snyde mere! Jeg lover både at faste OG træne i LOOP på onsdag, bare du holder dig væk!

Hvorfor blev jeg egentlig hjemme ?? Ved nærmere eftertanke ved jeg det faktisk ikke. Jeg er jo rent faktisk ret glad for at træne og ser faktisk frem til min mandag og onsdag aften, hvor den står på MIG TID, og hvor jeg med kort og effektiv træning i LOOP får forbrændt kcal og får god samvittighed … på 24 min. har man taget en runde, og så kan man jo lige så godt snuppe 2 🙂
I kan læse mere om LOOP Cikeltræning HER

ONSDAG er jeg på den igen, men først kalder tandlægen altså 🙁

 

SE OGSÅ:
Mandags LOOP // Lækre æggewraps

2 kommentarer

 • Eeeej Louise…. Øv for den da 🙁 Måske du lige skal introducerer mig for LOOP en dag, har aldrig været der… Jeg er jo mest til dansen og lidt tunge vægte når tiden er til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Det var rigtig dumt! Men man lærer jo af sine fejl, ik? 🙂
   Ja, du skal da med op og “danse” i cirkel i LOOP 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal jeg blogge for...