Facebook

-Og der kom en pakke med en bakke… (eller 2)

pakkeJaa, så kom pakken med mine NUR bakker – mor er SÅ glad!!!
Som jeg skrev i mit tidligere indlæg (læs det HER) så er jeg blevet helt pjattet med bakkerne fra NUR Design. Det enkelte og stilfulde design er lige mig, det er tidløst og smukt i mine øjne.
nur_kobbernur_sort
Jeg havde egentlig først ”kun” bestilt 1 stor bakke i messing, men jeg fortrød i sidste øjeblik, og i stedet fik jeg bestilt 1 stor bakke i sort og 1 stor bakke i kobber. Jeg har kobber tema i min spisestue, så jeg måtte bare eje kobberbakken dertil. Jeg synes den står super flot sammen med den sorte Kubus stage fra ByLassen – og selvfølgelig også med lidt af mine søns elskede sten 🙂
Den sorte bakke har fået plads i stuen på den sorte skænk, er faktisk ret vild med det ”sort i sorte look” men det piftes lidt op med messing stagerne, som er loppefund til 20 kr, og Kähler vase men messing striber.

Jeg købte mine bakker på nettet hos Living Sweet Living HER – Super service og hurtig levering!

Jeg elsker når der bliver gjort noget ud af detaljerne! Sammen med bakkerne lå der en lille fin besked fra NUR Design om hvordan man skal vaske og behandle sine bakker… Det ”lugter” af stil og god kvalitet når man gør sådanne små ting – Hermed pil op til NUR for denne lille detalje!

Nur_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook