Julesnack og hjemmebag

Lyngby vasen…

IMG_3517
Bliver altså nødt til at vise jer min BEDSTE julegave (okay, den eneste jeg p.t. har fået)

Jeg har fået mig den smukke klassiske vase fra LYNGBY PORCELÆN i 25 cm. Jeg er så glad, at jeg kunne kramme den som et lille barn (læs: jeg HAR krammet den som et lille barn) 🙂 JA JA, ved godt jeg er tosset, men jeg er overbevist om, at der sidder nogen og læser med som 100% kan følge mig! – ik? 🙂

OM LYNGBY PORCELÆN
Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn blev etableret i 1936 i Kgs. Lyngby og fremstillede porcelænsstel, vaser og anden brugskunst af høj håndværksmæssig kvalitet – bl.a. den klassiske ”Lyngby vase” som sidenhen er blevet et godt kendt design.
Fabrikken lukkede i 1969, men i 2012 genopstod Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn og står i dag bag relanceringen af de ikoniske designs, men der lanceres også nye varer.

TJEK BUNDEN
Husk altid at kigge i bunden af en Lyngbyvase, inden du køber den. Den originale Lyngbyvase fra Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn har det velkendte, håndtrykte monogram Danmark-Lyngby i bunden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julesnack og hjemmebag