Effektive eddike

Mandags LOOP

IMG_4886Stakkels mandag! Der er så mange mennesker som ikke kan lide den dag – den må være ret jaloux på fredag!

Min mandag er altid aktiv – mandag er ”5:2” og træningsdag!
Dagen starter på badeværelset kl. 06.15 derefter morgenhygge ved morgenbordet – dog er der INGEN morgenmad til mor her, da mandag også er en af mine 5:2 ”fastedage”. Arbejdet kalder fra 08.00-16.00, derefter står den på afhentning i børnehaven, hjem og lave mad, svømning med Matti, putning af Matti OG SÅ står den på MIG TID fra Kl. 21.00-22.00

FullSizeRenderMandag er nemlig en af mine faste ugentlige træningsdage i LOOP.
Jeg er og bliver desværre IKKE en trænings/motionspige, så er det sagt! Jeg kan i princippet ikke lide at være aktiv eller svede, MEN jeg VED hvor vigtig det er at holde kroppen i gang, og for mig med mine ”skavanker” er det en nødvendighed at holde mig i gang. Derudover vil jeg jo, som så mange andre, også gerne af med lidt fra sidebenene!
Jeg er IKKE til ”de smarte fitness centre” med unge stramme numser og store overarme – misundelig? – måske! Virkeligheden er i hvert fald, at jeg slet ikke føler mig tilpas de steder, bliver faktisk lidt i ret dårlig humør af at være der, så det er ikke en mulighed for mig. Jeg kan heller ikke løbe, så hvad pokker gør man så?
– MAN GÅR I LOOP!

LOOP er det perfekte træningssted for mig. Det tager kun 24 minutter at tage 2 runder i cirklen – HVAD ER CIRKLEN, tænker du måske? (Læs mere her)
Der er heller ikke fyldt med de unge stramme numser og der er folk i alle aldre (min kære svigerfar på 65 år  går der 3 gange om ugen-sejt) Bedst af alt er, at der heller ikke er spejle på væggen, som viser  mig hvor rød jeg er i hovedet og hvor klodset jeg ser ud på den store bold.
DET ER LIGE ET STED FOR MIG!

Jeg plejer at starte med ca. 10-15 minutters opvarmning på cykel eller crosstrainer. (5 min er nok) Derefter tager jeg 2 runder i cirklen og afslutter med gulvøvelser og udstrækning. Det passer ca. med en lille 1 time, og det passer mig perfekt!
IMG_4885
Jeg plejer at træne mandag og onsdag fra kl. 21-22 men hvis jeg træner i weekenden, bliver det bare til hurtig opvarmning og 2 runder i cirklen, for på de 24 minutter forsømmer jeg altså ingen eller noget, og hvis jeg føler det, så er det vidst bare en dum undskyldning 🙂
Jeg har været medlem hos LOOP i et par år, og jeg er rigtig glad for det.

Hvis du, lige som mig, IKKE er en træningsperson og ikke bryder dig om fitnesscenter, men gerne vil holde din krop sund og tabe dig lidt men helts ikke vil bruge alt din fritid på det, så er jeg sikker på,  at LOOP vil være en god mulighed for dig – og så koster det kun 199,-

Du kan læse meget mere om LOOP CIRKELTRÆNING HER

 

Indlægget er lavet i samarbejde med LOOP Cirkeltræning Viborg, men på min egen opfordring, da jeg virkelig er glad for at være der, og er sikker på, at det kan hjælpe andre som står i samme situation som mig.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Effektive eddike