Ugen der gik på 5:2

Køb med god samvittighed i Rema 1000

fotoJeg var en tur i Rema 1000 i dag, og jeg gik derfra men en god følelse i kroppen over, at jeg har hjulpet lidt til.

Jeg købte 2 stk. af disse fine juleophæng, som kan fås i både guld og sølv. De koster 25,- pr. stk. og overskuddet går ubeskåret til Kræftens bekæmpelses arbejde med børn og unge.
Se lige det fine sæt fyrfadsstager i kobber med dyrmotiver og stjerner på. Dem købte jeg også, og fra salget af dem går der 5 kr til BØRN, UNGE KRÆFT.

Vi drikker en del flaske vand hjemme hos os.. og ja, jeg ved godt der er “gratis” vand i vandhanen, men vi får bare ikke drukket så meget når det ikke står i små flasker, lige til at snuppe – Så jeg købte også flasker vand, hvoraf der går 10 øre pr. stk. til Kræftens Bekæmpelse.
foto (2)Jeg ved godt at mine små bidrag ikke giver de store forskningsresultater eller rykker store grænser, men jeg er helt overbevist om, at det betyder noget at vi alle hjælper lidt til.

Derfor bliver jeg også så glad, når jeg ser samarbejde på kryds og tværs, som f.eks i Rema 1000 i denne uge.

Der er så mange andre fine kampagnevarer i denne uges kampagne, med udover dem, så sælger Rema 1000 året rundt flere produkter til fordel for et liv uden kræft. f.eks. flaskevand og gulerødder.

Jeg elsker at kan støtte på den måde, og jeg er vild med at flere virksomheder tager sådanne initiativer med at støtte op via salg af produkter, og især når det er egne produkter som f.eks. “Rema 1000 vand”.

Du kan se alle kampagnevarerne i deres nye avis på side 14-15
Se avisen – HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik på 5:2