Once upon a time...

Is med god samvittighed

IMG_4966

 

IMG_4968

 

IMG_4971

 

IMG_4986

-og der blev spist meget is…

Så kom dagen endelig hvor Matti kunne fejre sin 7 års fødselsdag – en dag han længe havde talt ned til.  Herhjemme går vi, eller rettere sagt Matti, meget op i fødselsdag, mest sin egen naturligvis, men bestemt også andres – fødselsdag er lig med fest og hygge.

I lørdags var det så hans egen der skulle fejres, og han havde for længst planlagt og tilrettelagt programmet og menuen os desserten stod på isvafler som han selv serverede for sine gæster fra sin “is-bar”. Vi havde sendt ice-cream billetter med i invitationerne, gæsterne skulle så aflevere billet for at få is 🙂

IMG_5128
Vi var så heldige, at have fået æren af, at servere den lækre Wauw is, som er uden tilsat sukker – HELT FANTASTISK is kan vi rolig sige.
Flere af gæsterne havde hørt om isen før, men endnu ikke smagt den, med det skal jeg love for, at de fik i lørdags. Mange var oppe i is-baren både 2 og 3 gange, for der var mange lækre varianter, og de var alle virkelig gode. Man kan på ingen måde smage, at isen ikke er tilsat sukker, og selv den laktose fri chokolade is var en lækkerbisken.  Der er på ingen måde gået på kompromis med smagen, som er fyldig og meget kraftfuld.

Vores bedste anbefalinger går i høj grad til Wauw is, og der er ingen tvivl om, at Wauw is også bliver serveret hjemme hos os fremover. Matti´s favorit var lakrids men min var som altid chokolade – ikke overraskende af en chokoladegris som mig 🙂

Hvis i synes fødselsdag og Wauw is lyder bekendt – så er det rigtig, for vi serverede Wauw ispinde i forbindelse med Mattis børnefødselsdag (se indlæg her) og det var bestemt også en succes!

TAK WAUW – vi er såå glade for, at vi kunne servere jeres virkelig lækre is for vores gæster – som spiste HELT OP!

IMG_5006

Der var heldigvis også is til den glade fødselar og travle medarbejder i isbaren.

IMG_5003

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Once upon a time...