Er dit barn vild med Disney, Hello Kitty, Lego eller Starwars …?

Den NEMME kage…

IMG_6055

HjemmeBRAGT – Rema 1000 var min redning

Søndag eftermiddag stop den på POMPdeLUX home shopping. Jeg var værtinde for nogle søde piger, så jeg skulle stå for lidt kage/snack og kaffe.
Egentlig skulle de jo have været hjemme hos mig (deraf navnen Home shopping og værtinde) Men den skønne shopping advisor vi har i Viborg (Sara Lagoni) har simpelthen de skønneste lokaler til det, kun 5 min. kørsel fra mig – derfor rykkede vi derud. For at være ærlig, så er jeg pænt glad for vi ikke skulle hjem til mig – vi har været ret HÆNGT OP den sidste uge, hvert minut i døgnet har været fyldt ud og booket op – og det afspejles altså også på hjemmet 🙁

Jeg gad ganske enkelt ikke at bage noget fanzy pansy kage til arrangementet – derfor købte jeg disse mazarin snitter i Rema 1000, lagde en klat glasur på og proppede et bær på toppen. Det var sgu nemt, og egentlig synes jeg resultatet var helt ok 🙂
Blot et lille tip, hvis du heller ikke orker at lave det vilde, men alligevel gerne vil stille op med noget der bare ser ud af lidt 🙂

Tænker det også kunne være lækkers med lidt forskellige bær og så lidt smelte chokolade over!

Kagerne kostede 10,- for 6 stk. 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er dit barn vild med Disney, Hello Kitty, Lego eller Starwars …?