Lidt om ferieplaner - og 5 tips til en sommerklar krop

V I N D tøj for 1000,- / Nyt på vej til mig…

gaw_comfy_copenhagen_bylouisevorre

annonce

VIND COMFY COPENHAGEN for 1000,-

Hvis i ikke allerede følger med på min Instagram – så er der altså (endnu) en god grund til at gøre det nu!  Jeg har nemlig lige sat gang i en endnu en SKØN konkurrence!
Min Instagram hedder: @ByLouiseVorre

Denne gang er det skønne Mette fra webshoppen Minijacobi.dk som er i max sommer stemning og giver en´ af mine Instagram følgere mulighed for at vinde et gavekort på HELE 1000,- til køb af COMFY COPENHAGEN på webshoppen
– der er frit valg på shoppen blandt ALLE Comfy Copenhagen produkterne og man kan shoppe for 1000,-… HVOR FEDT ER DET LIGE!!

SE UDVALGET HER <<

Comfy Cohenhagen er et mærke, der oser af afslappende kvalitet. Tøjet sidder lækkert, er lavet i de blødeste kvaliteter. Lige nu er en vis Hr. postmand på vej til mig med en skøn levering – ihh jeg glæder mig!… Jeg har bestilt dette skønne sæt:
comfy_copenhagen_bylouisevorre

Jeg tror desværre ikke at smukke Saseline følger med – men hvis hun hopper op af kassen, så får hun sgu en krammer 🙂

Jeg var egentlig lidt i tvivl om jeg skulle have sættet eller den lækre jumpsuit (her) i samme mønster – den er altså ret fed. Valget faldt altså på sættet, så hvis jeg synes der bliver for meget “blomster pige” over det, så mixer jeg det jo bare med en ensfarvet over- eller underdel.
Tænker faktisk at en hvid oversize skjorte eller t-shirt ville være fed til bukserne.  Og et par godt slidte jeans med huller vil også være ret cool til t-shirten!

NÅ – HOP NU IND PÅ MIN INSTAGRAM OG DELTAG I KONKURRENCEN
Deltag her ⇒  @ByLouiseVorre

 

Indlæg og konkurrence er lavet i samarbejde med www.minijakobi.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om ferieplaner - og 5 tips til en sommerklar krop