Mine 2 nye ”Beauty-Lovers”…

Lidt om ferieplaner – og 5 tips til en sommerklar krop

aytgreg1196_2_30
Snart står den på ferie i min lejer, ja faktisk hele 3 uger af slagsen! Forhåbentlig har det gode danske sommervejr tænkt sig at komme og blive i mere end et par dage af gangen…

Vi har (ENDELIG) fået styr på ferien – og med ”styr på”, mener jeg planlagt, ”timet og tilrettelagt”! Sådan har jeg det altså bedst!
Ferien bliver en skøn blanding af hjemlig afslapning i hyggeligt samvær med en meget savnet ”onkel og tante” (min lillebror og hans kæreste). Sønnens 8 års fødselsdag skal fejres med bravur inden vi snupper en tur med charterfly til ”de varme lande”. Ferien afsluttes med en dejlig tur i sommerhus, i det ganske danske sommerland, sammen med sviger mekanikken…

En sommerklar krop

Uanset hvor ferien udspiller sig, så er den (i hvert fald for mig) forbundet med det skrækkelig gensyn med BADETØJET! Jeg kan lige så godt sige det – badetøjet og jeg savner altså sjældent hinanden – vi klæder bare ikke hinanden ret godt, desværre…
I år er frygten for mødet dog knap så stort som det nogle gange har været. Det skyldes bl.a. at jeg har smidt 6 kg henover de sidste par måneder, ved bl.a. at følge Mascha Vang´s bog (LÆS MERE HER)

Udover de overflødige kilo, som mange af os kvinder føler vi har, så kan man jo også gøre andre ting, som enten gør at man føler sig mere attraktiv i den let påklædte tilstand eller gør det nemmere at fastholde følelsen…
Jeg gør forskellige ting for at føle mig klar og godt tilpas – 5 af dem der virker bedst på mig, har jeg tænkt mig at dele med jer her
– måske kan noget af det også gøre badetøjssæsonen nemmere for jer…


1. Farve på kroppen

Jeg kan ikke løbe fra, at jeg er den skandinaviske og meget lyse type – jeg er træt af det, men sådan er det nu engang bare. For ikke at ligne en u-kogt medisterpølse, så smører jeg mig ofte i selvbruner. Sidste år prøvede jeg for første gang  selvbruner moussen fra Mascha Vang – og jeg var og er stadig solgt – det er SÅÅ god og lugter næsten ikke. (SE MIN TEST HER) Badeværelsesskabet er derfor godt fyldt op med denne selvbruner mousse. Lidt kulør gør altså en stor forskel – jeg synes faktisk, at man ser lidt tyndere ud med farve på… Og til de der så hen på sommeren får naturlig kulør, så stopper i jo bare med at bruge det igen – denne kategori tilhører jeg så ikke!

Det er denne selvbruner mousse jeg bruger – kan købes i Matas  butikkerne – og kan også købes online HER

fullsizerender

2. Fødder og hænder
Jeg får ofte shellac på mine negle (LÆS MERE HER) Shellac holder rigtig længe, op til 3-4 uger på mig uden det går af, heller ikke når man bader i salt- eller klor vand. Jeg kan derfor godt anbefale, at man får lagt det både på hænder og fødder inden ferien. Det er altså SKØNT med flotte negle hele sommeren uden man skal bruge tid på dem. Afskaldet negle er altså ikke just toppen… (selvom det altid sker for mig når jeg ikke har shellac på, ups…)


3. Badetøjet

Uanset om du er mest til en lille fiks sag af en bikini, en mere praktisk model eller en badedragt, så brug lidt tid og penge på at finde en der sidder godt og forny den når den har udtjent sin værnepligt – INDEN den bliver helt mør og affarvet… Det er jo også de færreste af os, som f.eks. går med en jakke der er falmet og ved at gå op i syningerne…
Når man køber noget badetøj som rent faktisk passer den facon man har, så kan man faktisk snyde sig lidt tyndere og se mere fast ud – også på brysternn, altså fastere 😊
Jeg har f.eks. ikke haft bikini på siden jeg fik Matti – jeg synes simpelthen min mave er for ”slasket” til at jeg har lyst til at vise den frem ☹
Jeg har også dannet ret meget arvæv ved hele mit kejsersnit, så der er en hård bule rundt om det. Derfor går jeg med badedragt, som har 2 lag. Det inderste lag sidder lidt tæt og ”holder sammen på det hele” det yderste lag, ligger i små folder, og snyder dermed øjet, så mit arvæv ikke ses så tydeligt… Vi er alle forskellige i størrelse og facon, derfor findes der også ret meget forskelligt badetøj.
Det er modeller som denne her jeg bruger:
hmprod
4. Kropsbehåring

Jeg er ikke så meget til kvinder og kropsbehåring, beklager hvis jeg støder nogen… Men jeg synes ikke det er så feminint, hvis der er hår på benene eller f.eks. under armene. Jeg er ret sikker på, at de fleste af jer fjerner det – og når i gør det, så kan jeg varmt anbefale, at få det vokset af. Når man vokser det af, så holder det meget længere tid, så man ikke skal bruge tid på at fjerne det på ferien. Når håret kommer ud igen, stikker det heller ikke så meget! Jeg får tit knopper/skægpæst når jeg barberer mig, det gør jeg ikke med voks.
Note til mig selv:
Lad være med at vokse dig selv i bikinilinjen (IGEN)… av, av…

 

5. Poncho i chiffon
Vi er for det meste ved pool når vi er på ferie. Det meste af tiden går med at bade og lege med Matti – og det er bare lidt sjovere ved poolen, og så slipper vi for sand på håndklæderne.
Når jeg ikke lige er i poolen eller decideret solbader – som sker meget sjældent, for jeg bliver jo alligevel ikke brun, så har jeg tit lette og halvgennemsigtige kjoler eller Poncho i chiffon på. De er gode til at skjule ”ujævnhederne” men er stadig meget luftige at have på. De er super gode når man går til poolbaren (og køber vand selvfølgelig) eller op efter en is … Jeg kunne i hvert fald ikke undvære mine når jeg er på ferie!

 

Jeg håber i får en SKØN ferie når i kommer dertil, uanset om det så bliver i bikini eller badedragt – med eller uden fit body…
Jeg snupper badedragten og skjuler min ikke fitte krop…
– men ferien bliver SKØN alligevel, det er jeg sikker på! 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 2 nye ”Beauty-Lovers”…