Rabat på julekalender - KUN i dag!

GLÆD jer: Der er adventspakker på vej

adventspakker_byLouiseVorreDen sidste tid har jeg arbejdet på, at få stablet en adventskalender på benene til jer – og det er lykkes 🙂
Julen nærmer sig, og det er en tid jeg elsker! Der skruer vi ligesom lidt op for hyggen, familiesammenholdet, de søde sager og gaverne.
Jeg kan, som de fleste andre, også godt lige at modtage gaver, MEN jeg er mindst lige så vild med at give til andre, jeg bliver så glad i låget når jeg kan se/mærke, at jeg har gjort noget som glæder andre…

I gør mig også rigtig glad i låget over, at i vil være en del af bloggen og følge med, DERFOR vil jeg også rigtig gerne give noget mere igen her i den kommende juletid, derfor kom jeg på ideen med en adventskalender.
4 skønne mennesker/firmaer er årsagen til, at det kan blive en realitet. De har nemlig tilsammen sponsoreret 8 lækre gaver som jeg kan udlodde til jer BÅDE her på bloggen men også på min Instagram @ByLouiseVorre.
Jeg er så taknemmelig for, at de vil være med, at de tror på “mig” og at de finder mine ideer gode – AF HJERETE TAK!

GAVERNE:
Gavernes indhold afslører jeg ikke nu – men de leveres af MiniJacobi.dk, Amust.dk, LivingSweetLiving og Kids-world.dk – og jeg lover jer DE ER LÆKRE!
Der er gaver både til børnene, mor og boligen – slet ikke så dårligt 🙂

Hvordan det kommer til at foregå kommer jeg tilbage til – jeg kunne altså bare ikke lige vente med at fortælle jer om det 🙂

Se tidligere indlæg:
Færdig pakkekalender til børn // Adventskalender til MÆND // Vinterjakker

Følg med på:
Facebook / Instagram / Bloglovin

 

1 kommentar

  • Lou

    Super lækkert du gider bruge tid på at gøre noget for dine læsere/følgere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på julekalender - KUN i dag!