STATUS: Første uge uden "Mascha Vang"

MAKEUP: CONTOUR…

technic_colour_fix_contour_palette_pressed_powder_billigparfumedk__81906Annonce
Farvelade til ansigtet – det der skal da prøves…
Som nogen måske ved eller har bemærket på billeder, så er makeup altså en daglig del af min hverdag. Det er nærmest på lige for med andre morgenrutiner, som toiletbesøg, bad og tandbørstning.
Nu er det jo ikke sådan, at jeg bruger flere timer i hverdagen, og mængden af farvelade der kommes i fjæset, afhænger da også af, om det er hverdag eller ”fest”. En ting er dog 100% sikkert, og det er, at der ALTID er mascara på vipperne, ellers er de nærmes usynlige og meget fe-hård-agtige…

Nå men det jeg egentlig vil snakke om er CONTOUR – har i hørt om det?
På en eller anden måde, har denne makeup teknik fuldstændig gået hen over hovedet på mig – eller jeg kendte i hvert fald ikke navnet før. Her på det sidste har det dog været nærmest uundgåelig ikke til støde på det et eller andet sted – der er vidst gået mode i det.

Men hvad er CONTOUR?
Contour er skyggeeffekter man ligger på ansigtet med contour make up, oftest en contour platte – det er sådan en som er på billedet, som mest af alt minder om en farvelade til børn.
Hvis man kan finde ud af at bruge det rigtig, så kan man forme, definerer og forbedrer sine naturlige træk i ansigtet. Sagt med andre ord – man kan ”snyde” sig til højere kindben, en mindre pande, en smallere næse eller mindre dobbelthage – tiltalende? Ja egentlig 🙂

Jeg har som sagt ikke selv prøvet det endnu – hvilket helt klart en fejl, som jeg vil lave om på snart. Jeg kan derfor ikke anbefale jer den bedste af slagsen, og jeg kan heller ikke helt finde ud af, om jeg mest er til cremeudgaven eller pudderudgaven, men umiddelbart tror jeg cremeudgaven er den der giver det mest ”kunstige” look, og derfor noget der mest bruges til ”fest”.
Jeg har fundet 2 billige udgaver – PUDDER CONTOUR HER og CREME CONTOUR HER, og dem tror jeg, at jeg vil prøve at lege lidt med, det kan jo ikke gå helt galt til den nette sum af 49,- om de er gode ved jeg ikke, men om ikke andet, så kan man jo bruge dem til at øve teknikken med.

En af de kendisser som er super skarp til at bruge contour, og som også er kendt for det, er Kim Kardashian. Det er dog nok de færreste af os, som vil benytte contour på hendes niveau til hverdag – tror mest det er fest og rødløber look, med flot ser hun jo ud.

Prøv lige at se hende her på filmen. Ved brug af contour, på et højt plan – bevares, forvandler hun sig til at ligne den ukronede skønhedsprinsesse Angelina Jolie – det er for vildt!
Nok er det ikke lige den forvandling jeg er ude efter (trods jeg er VILD med Angelina Jolie) men bare ideen om, hvor store forandringer man kan lave, hvis man er god nok, det er da spændende – synes jeg i hvert fald.

Hvis du skulle være i tvivl (det var jeg) så er det den rigtige Angelina Jolie til højre 🙂
Men prøv lige at se filmen hvis du har tid og lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS: Første uge uden "Mascha Vang"