Karma eller tegn from upstairs?

Rygrad EFTERLYSES!!!


-Regnorm, skumbanan, opløst vingummi, snotklat…

– ja, kært barn har mange navne, og det har svage sjæles rygrad så sandelig også!
(med svage sjæle mener jeg MIG)

Hvem har taget min rygrad?
Jeg har ingen rygrad mere, hvor blev den af, hvem pokker har taget den? Sidst jeg kiggede ordentlig efter var den der, men nu er den pludselig, blevet udskiftet med en skumbanan. OMG!!! Jeg har slet ikke set det ske!

JA, jeg taler igen, igen om min vægt og dårlige spisevaner som åbenbart er sneget sig ind over mig og totalt overmandet mig, imens jeg benægtende har kigget den anden vej!

Jamen 5:2 faster du ikke 2 gange om ugen – OG træner du ikke også 2 gange om ugen????
FullSizeRender

JO, det gør jeg, men hvad pokker hjælper det, når man de øvrige 5 dage om ugen små spiser usundt om dagen og rå-hyggespiser om aftenen, uden nogen form for overblik over HVOR MANGE kcal der egentlig ryger ind… Spejlet taler jo sit tydelige sprog og burde have stoppet mig i tide. Men i min benægtelsesface, har jeg så bare vænnet mig til, at slukke lyset inden alt tøjet kom af om aftenen, smart ik 🙂

Om det er min krop der er blevet stresset over mine skiftende faste og æde perioder, mig der åbenbart spiser mere end jeg tror eller om jeg ”bare” er blevet gammel, det ved jeg ikke… Men jeg kan konstatere, at min krop er gået i stå!
Nu vil nogen måske påstå, at jeg ikke trænger til at tabe mig, MEN faktum er, at der er 5 stride kg som har sat sig fast med søm og skruer på min mave og mine lår, og de er bare IKKE til at rokke væk igen. Heldigvis sidder de ikke i hovedet, men derfor er de stadig MØG irriterende, og jeg VIL have dem væk inden jeg skal i sommertøj og badetøj 🙁

Er jeg så klar til at gøre noget ved det NU – eller lader jeg bare stå til indtil sommertøjet kalder og jeg IGEN ender med at sidde opgivende på sengekanten iført undertøj imens jeg opgivende og i deprimeret tilstand siger den berømte sætning til kæresten:
”JEG HAR INGEN TØJ, JEG ER BLEVET FOR TYK”

HVORFOR, Hvorfor, hvorfor er det, at jeg ikke gør noget seriøst ved det nu NU?!? Jeg ved jo med sikkerhed, at det er sådan det ender om et par måneder?!?

FullSizeRenderDen anden dag købte jeg Anne Bech´s nye bog ”TAB DIG HVOR DU VIL” – Det var egentlig et impulskøb, som skete i det øjeblik jeg måtte sande, at jeg var kommet på et sidespor!

Anne Bech er kanon dygtig, og jeg har da også tidligere fulgt en af hendes bøger ”Bikiniform på 28 dage” og havde gode resultater af den.
Da jeg købte denne her bog, havde jeg i virkeligheden ikke overvejet om jeg virkelig ville gå på en total kost og motionsomlægning i de 10 uger hendes program er. For at være ærlig, så ved jeg det stadig ikke helt, men jeg ved at der skal gøres noget, og imens jeg skriver dette indlæg, bliver jeg da også mere og mere opsat på, at det skal være NU!

Der ligger ikke meget bagtanke og strategi bag dette indlæg, og der er da heller ikke meget i som læser egentlig kan bruge til noget. Måske var det i virkeligheden en opsang til mig selv om, at jeg skal tage mig sammen, og nu har i  så alle sammen hørt det, derfor vil det også være endnu mere svagt og dumt af mig, hvis jeg fortsætter med at gemme mig bag slukket lys og lader stå til.

Min plan må være:
1. Sæt nogle realistiske delmål for vægt og kropsmål
2. Læs hele Anne Bech´s nye bog og beslut om jeg vil leve helt eller delvist efter den
3. Fortsæt i Loop 2 gange om ugen og tilføj hjemmetræning 3 gange om ugen
4. LUK munden og gør noget ved det – eller ta en tude-kiks og accepter virkeligheden!

Kan jeg?? JA! … Nu skal jeg have fundet min rygrad frem igen!!!!
OG JEG MENER DET – HØRER DU EFTER LOUISE V, det er NU!

Hvis der er nogen af jer derude som følger Anne Bech´s bog så vil jeg altså meget gerne høre hvordan det går jer!!!

Rigtig god dag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karma eller tegn from upstairs?