Skal vi snappe?

Når overskuddet falmer

FullSizeRender
BAD MOM – serverer Takeaway…?

Nøjj, de sidste uger har være lidt pressede synes jeg, og det der med madplan og indkøb er gået helt og aldeles i vasken for mig! Kender i det? Får i dårlig samvittighed?

Det starter ellers altid så godt om morgenen, altså først en ½ time efter jeg er stået op. Jeg er altid DØD træt om morgenen, men tvinger mig selv ud af fjerene ca. 1 time før de andre. Jeg ELSKER at vi har god tid til at sidde sammen ved morgenbordet, og spise et sundt, nærende og mættende måltid. Jeg gider ikke stresse rundt om morgenen – det ender med garanti med mundhuggeri, efterfølgende dårligsamvittighed resten af dagen, og dårlig mave til mor-her.

NEJ, jeg er IKKE et overfrisk A menneske (gid jeg var) Jeg elsker seriøst at sove! Men når man er udstyret med verdens dejligste udgave af en A dreng, som virkelig ikke har brug for ret meget søvn, ja så lærer man ligesom også selv, at det ikke er nødvendig med så meget søvn.
NÅ men tilbage til overskuddet – eller mangel på samme…
Vi spiser altid sammen og sidder og snakker om hvad dagen byder på, og Matti taler oftest om en eller anden fodboldspiller eller en Nike trøje han ønsker sig.

Turen går mod skolen og arbejde – hvor vi hver i sær er de kommende ca. 8 timer. Jeg har jo ikke det mest fysiske arbejde – jeg sidder på min flade ved et skrivebord – ok, har da hæve sænke bord, så jeg letter mig da et par gange, og forbrænder det der nok svarer til 0,ingen % kcal i løbet af dagen – Energien er derfor intakt i løbet af dagen, og inde i mit hoved ligger den fine madplan, som jeg ikke lige orkede at skrive ned aftenen før. Planen er klar – et hurtig smut i Rema 1000 efter afhentning af Matti, så jeg kan bakse en hurtig, nem og sund dinner sammen – præcis som jeg plejer…. MEN noget har ændret sig, for straks efter afhentning af Matti, gider jeg oftest ikke handle alligevel -eller lave mad for den sags skyld. Jeg vil da meget hellere hjem og læse bøger med Matti eller lege! Det er ikke super nemt at lave aftensmad af rester på rester og alt godt fra skuffer og skabe – altså ikke når det står på ret mange dage. Resultatet heraf har da også været, en aften med rugbrød og makrel, en aften med havregryn piftet op med cornflakes og rosiner og en aften med TakeAway… BAD MOM i know – eller hvad??

Jeg er da udmærket klar over, at en gang hjemmelavet broccolisuppe er en del mere nærende end ex. Havregryn eller takeaway – men takeaway behøver jo ikke være såå usundt endda, og nogle gange må man altså ty til take-away for at få enderne til at mødes, når man jonglerer med barn, arbejde, blog og Matti´s lidt for mange fritidsaktiviteter, som jeg virkelig gerne vil deltage i!
FullSizeRender(1)

Den dårlige samvittighed, som jeg har haft tendens til at få over manglende madplaner og ingen mor ved kødgryderne, har jeg pakket langt væk i køleskabe -Noget skal det jo fyldes med 🙂
Jeg er sikker på, at jeg kommer ind i ”madplan-kampen” igen – men indtil da, så tror jeg faktisk også vi overlever!
Nu skal det ikke lyde som om, at jeg er ved at gå ”helt ned” for det er bestemt ikke tilfældet… Jeg går bare mere til fodbold, svømning og golf med Matti end jeg laver mad – det er MEGET sjovere!

FullSizeRender(3)

 

FullSizeRender(4)

I dag er det min tur til at bespise og hygge med 6 skønne tøser i vores madklub – jeg glæder mig!! Jeg er ret fristet til at bestille Takeway. Valget står ellers på Pulled Pork pita med coleslaw – altså den færdige coleslaw fra Rema, og pulled pork fra Tulip, som passer helt og aldelis sig selv i ovnen!
Dessert bliver nok bare disse ”SNYDE” kager fra Rema (SE HER)

#IkkeHjemmeBagt 
#HjemmeBRAGT
IMG_6055Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi snappe?