Kampen mod solcreme og skoldning

TRÆT: Vågen om natten

IMG_6578At vågne hver nat – endda op til flere gange, er bare ikke fedt!

Jeg har jo ingen baby som skal fodres og hygges med om natten, og nej, det er ikke Matti på snart 6 år som er årsagen. Den dreng sover som en sten på det tidspunkt, og jeg kan ane en lille snorken komme fra hans værelse…

Når jeg for 3-4 gang på ÉN nat vågner, og vækkeuret siger noget med 04.30, så må jeg indrømme, at jeg begynder at blive ret irriteret, og får måske også lidt ondt af mig selv…!
Det hele skyldes LYSET og min dumme ryg.

Jeg er blevet så ”lyssky, og bare den mindste lille lysstråle som rammer mine sarte øjne, så vågner jeg nærmest med et sæt og er sikker på, at jeg er sovet over. Det er ret tydeligt, at jeg sover meget let, alt for let hvis du spørger mig!

Jeg er overbevist om, at det er min dumme gigt-befængte ryg der er skurken i denne sag. Når man aldrig rigtig slapper af i ryggen grundet smerter, så er det jo også klart, at man ikke sover så tungt, så det er jo en kombination af de lyse morgener, som jeg eller elsker, og en dum ryg.

Vi har nu fået sat sorte mørklægningsgardiner gardiner op, og det hjælper mig. men jeg har også kigget lidt på nye madrasser, både springmadrasser, elevationssenge og skummadrasser, men jeg kan ikke blive klog på hvad der er bedst til mig. Jeg tror jeg må tage en hel dag hvor jeg bare prøver senge…
– bare ligge i den ene seng efter den anden… Pyha, en dag!

 

billede

1 kommentar

  • Søvnmangel!! er der noget værre? tror det ikke…. Jeg håber virkelig for dig, at du finder en god madras, og begynder at få din nattesøvn, så der er overskud til dagtimerne :smiley:
    God weekend.

    http://www.bybjoerk.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen mod solcreme og skoldning