Pakkekalender - så nemt kan det gøres

Vågner dit barn også TIDLIG? Jeg tryller kaniner frem

IMG_9952Vågner dit barn også alt for tidligt om morgenen?? Måske kan kaniner også hjælpe jer…
Er du også den lykkelige indehaver af et dejligt barn, som vågner alt for tidligt om morgenen – eller måske endda midt om natten??
Matti har ALDRIG være sovetryne-typen, og som baby sov han meget korte lurer i løbet af dagen. Fra han var omkring 1-2 år var det oftest at der stod kl. 04/05 på uret når troldeungen var klar til at tage fat på en ny dag.

Alle forældre ved, hvor mange ”gode råd” der altid kommer fra omverdenen om hvordan man kan/skal gøre det ene eller andet. Nogle gange er det rart, men andre gange vil man gerne være foruden. Min egen mor var naturligvis heller ingen undtagelse i forhold til sove råd da Matti var mindre. Tit lod jeg det gå ind af det ene øre og direkte ud af det andet, SORRY mor.
MEN en dag, da Matti var ca. 3 år, kom hun med et råd – det var heldigvis en af de dage, hvor jeg var åben for at lytte, måske mest for at være høflig, men lytte det gjorde jeg. Det handlede om et ”kaninur” som skulle kunne hjælpe Matti med at falde i søvn igen, når han vågnede ALT FOR TIDLIG….
Hmmm ja ja, det lyder meget smart, men virker sikkert ikke i praksis tænkte jeg – men min nysgerrighed var dog alligevel vagt, og jeg undersøgte sagen og endte med at købe dette kaninur.
Kaninuret kan købes HER

Vaekkeur_Sov_laenge
DET VIRKER
Det smarte kaninur kan måske også hjælpe dit barn til at lære at sove længere.
Det lyder måske lidt fjollet med et kaninur, men det virkede fra dag 1 hos os (Matti var ca. 3 år) og hold fast, jeg har lige fundet den frem igen og nu er han altså 6 år. Jeg havde totalt glemt alt om uret, men da han nu IGEN er begyndt at vågne tidlig, så måtte jeg da lige trylle en kanin op af kælderen – eller er det hatten 🙂

OM URET
Uret kan bruges til børn fra ca. 2½ år og opefter. Uret indstilles (efter dit valg) så natten starter f.eks. kl. 20:00 hvor lyset kommer frem ved den sovende kanin.
Dagen indstilles til at starte f.eks. kl. 7:00 – det betyder at når kl. bliver 7:00 skifter lyset i uret således at den lille glade kanin er vågen.

Det er en simpel måde forklare barnet, at når den nye ven ”kaninen” sover – så skal barnet også sove og hvis barnet vågner og ser at kaninen sover – så er det stadigvæk nat og de skal ligge sig til at sove igen.
Når de vågner og kaninen også er vågen, så betyder det, at det er blevet morgen og tid til at stå op/kalde på mor eller far..
Uret kan også bruges som traditionelt vækkeur med alarm.

Det virkede for os så jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger videre. Nogle gange skal det være simpelt for at virke – og kaniner virker åbenbart.
Uret kan købes hos LirumLarumleg.dk – KLIK HER


“Kaninen der så gerne ville sove”

Kanin-der-sa-gerne-ville-soveLirumLarumleg.dk sælger i øvrigt også den meget omtalte bog ”Kaninen der så gerne ville sove” som eftersigne skulle hjælpe ”alle” børn til at falde i søvn. Jeg har ikke selv prøvet den, men har hørt godt om den.
Bogen kan købes HER

Affiliate links
_________________________________________________________

FØLG MED PÅ
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekalender - så nemt kan det gøres