Du danske sommer

Isvafler, våde mus og pizzasnegle

IMG_7339

Denne weekend har stået på byfest i Viborg. Ikke at jeg selv har deltaget aktivt i festlighederne, men lidt “by-hygge” er det da blevet til.

Lørdag startede kl.06.30 med huset fyldt med gæster til rundstykker og øl – JO, det var øl de drak (FØJ) De skulle jo lade op til de 20 km de skulle betræde med deres trækvogn til årets hærvejsmarch.
Matti og jeg var ikke en del at dette, så vi tog bussen ned i byen og max hyggede med isvafler, burger børneloppemarked og regn, masser af regn…
Pludselig åbnede himlen sig, det gik pænt stærkt, så der var ikke tid til at skifte, til det eller til samme formål, medbragte regntøj og gummistøvler, vi måtte løbe gennem regnen for at nå bussen, og vi havde da også masser af plads, for ALLE og jeg mener ALLE havde søgt ly i butikkerne… Vi nåede bussen få sekunder før afgang – sikke et syn det må have været. Der stod vi så, ubeskrivelige våde, ret forpustet og ingen var i tvivl om, at min mascara IKKE var vandfast – Hold nu op jeg så ud, panda look!
Da jeg så skulle betale så den knap så smilende buschauffør kunne køre, så var lynlåsen i min pung så åbenbart gået i stykker, og alle mønter var bogstaveligtalt hoppet ud efter vores løbetur,  og de havde fordel sig godt og grundig i hele tasken – SÅ TYPISK mig…
Da vi endelig nåede hjem MEGET våde, faktisk lignede det vi havde været i bad med tøj på, så  var det hele faktisk ret sjovt og grinagtigt. Matti tog det hele i stiv arm, der var ingen ynk eller brok fra den seje dreng, han synes faktisk det var sjovt at vi lige havde købt sommersko til ham, som han så havde på ude i regnen 🙂

Vi trak i tørt tøj og gik i gang med at bage 100 stk. pizzasnegle til den kommende børnefødselsdag for børnehaven… Dejlig dag!

IMG_7342
Jeg kan så konstatere, at jeg skal have tilføjet en ny pung til  KØBES INDEN FERIEN listen. Jeg kan egentlig ikke helt beslutte mig for hvilken stil jeg er ude efter, men er lidt vild med en TIGER OF SWEDEN fra carriealong – se udvalg her .
Men først står den på indkøb af diverse tilbehør dem kommende børnefødselsdag.

Håber i alle har haft en dejlig weekend 🙂

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du danske sommer