Musik og glade dage i badet

BOTOX – YES, I did it !!!

fotoJeg ved godt, at jeg nok vil skille vandene nu! Jeg er udmærket klar over, at ikke alle er enige i min beslutning om at sprøjte ”gift” i min pande, bare for at undgå “togbaner”… MEN det er helt OK, at vi ikke er enige, for jeg er glad for resultatet…!
Jeg har taget tilløb til dette i over 1 år, så det er altså ikke en impuls handling med hovedet under armen, selvom nogen måtte tro det.

Min pande havde tydelige, dybe og mærkbare riller – ”togbaner” som min dejlige søn på 5 kaldte dem 🙂 I kan se dem på billede 1 (selvom det er et dårligt billede) – hvad der desværre ikke er så nemt at se på billede 1 er, at jeg også havde 2 ret dybe rynker mellem mine øjne (bekymringsrynker). Det begyndte at genere mig meget, og jeg var faktisk ret ked af både ”togbanerne” og dem mellem øjnene, da de fik mig til at se så sur ud.
DERFOR startede jeg med at overveje nøje for et år siden og NU (15 dage siden i dag) fik jeg det så gjort!!!

Jeg ved godt at det er naturligt at man får rynker, at det hører til alderen, at man ikke skal kæmpe imod tiden, at man ikke skal gå mod ”naturen” og, og, og, og… MEN jeg er altså IKKE ked af min alder, jeg fylder snart 34 og det rør mig ikke, faktisk glæder jeg mig til jeg bliver 35 – det er jo halv rund, så kan jeg måske holde en fest for mine dejlige venner og min skønne familie 🙂
Jeg har ikke nogle grå hår (endnu), men kender rigtig mange som har lidt, og som straks farver håret når det vokser 1 mm ud, de fleste kvinder barberer ben m.m., nogle (læs mig) bruger en del makeup, andre får sat ekstra hår på hvis deres egent ikke er tilfredsstillende for dem og nogle får tatoveringer på dele eller hele kroppen. Det er da heller ikke ”naturligt” men bevidste valg, truffet af de som gør det – og på egen krop!!
Jeg ved godt at man ikke kan sammenligne Botox med hårfarve, og det er da heller ikke den kemiske sammensætning jeg er ude i her, men jeg synes bare det er ok, at man laver ”forbedringer/forandringer” på egen krop hvis man har lyst.

Jeg er i hvert fald glad for at mine ”togbaner” i panden og bekymringsrynkerne mellem øjnene er væsentlig reduceret!

Dog må jeg sige, at jeg har meget svært ved, at vænne mig til, at jeg ikke har så meget mimik i den øvre del af hovedet – altså over mine øjenbryn… Men det er jo præcis det der er meningen, at jeg ikke hele tiden skal løfte mine øjenbryn og rynke panden og øjnene sammen.

Botox virker først efter ca. 14 dage – så i dag skulle virkningen være der helt. Jeg har også fået lidt mere mimik i panden end jeg havde for 1 uge siden.

Glæder mig til at se hvor længe det holder.
Om jeg skal have det gjort igen? – Det ved jeg ikke endnu…

God lørdag derude… 🙂

1 kommentar

  • Anne

    Louise det ser godt ud og jeg synes det er helt cool. Men jeg vil udfordre dig til at lægge et billede op af dig selv uden nogen former for makeup og skrive nogle kommentarer på det! 🙂
    Kh Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik og glade dage i badet