Rygrad EFTERLYSES!!!

Kan køerne danse?

FullSizeRender(1)Jep, det kan de faktisk… I hvert fald til ØKODAG

Hvad er ØKODAG?
Hvert år i april afholder Arla og de økologiske landmænd ØKODAG – det er den dag, hvor køerne igen lukkes på græs efter en vinter i stalden.

I år afholdes ØKODAG søndag d. 19. april fra 10.00 – 14.00
BEMÆRK: Præcis klokken 12.00 lukkes køerne ud, og der er ingen tvivl om, at køerne er lykkelige over at komme på marken igen – de hopper, springer og ja, danser af begejstring 🙂
Der er åbent hus på over 40 økologiske Arla gårde over hele landet. Det vil sige, at landmændene åbner op på deres gårde, så vi og vores børn kan komme og få ”en på opleveren”.

På alle gårdene er der forskellige smagsprøver på økologiske Arla® produkter samt aktiviteter for hele familien. På nogle gåede er der opstillet legepladser lavet af halmballer, nogle tilbyder en tur i en traktor eller kreaturvogn og mange andre sjove ting. Derudover er det jo også muligt at se en ko på tæt hold, inde i  staldene inden køerne lukkes ud på markerne kl. 12. og for os byboer og os uden husdyr, så er det altså ret stort 🙂
IMG_9071
Matti og jeg har været til det 2 år, og selvom at Matti ikke er den store dyreelsker, så er det stadig en stor og sjov oplevelse for ham at være afsted, og han ser frem til, at se når køerne danser ud på marken.

Det er altså heller ikke hver dag man får lov til at hoppe og springe rundt på halmballer, så det i sig selv er en oplevelse.
Vi plejer at tage madpakker med og gøre det til en lille udflugt.
Så hvis I ikke har store planer på søndag, så kan jeg varmt anbefale jer, at besøge et landbrug i nærheden af jer.

Find en gård nær dig HER.

Husk praktisk tøj, et tæppe og madpakker – så er fundamentet lagt for en god dag.

SE OGSÅ:
De bedste // Sådan virker MK på mig // My spring Love

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rygrad EFTERLYSES!!!