Sunde påske banditter

Sommerferie

IMG_0525
WUP, WUP – så fik jeg sommerferie…

Altså ikke NU NU, men mine ønsker om ferieuger blev godkendt af chefen, og heldigvis får jeg ferie hvor børnehaven har lukket. NU kan planlægning af sommerferien så småt begynde.

Jeg har 3 uger i træk denne gang, VILDT!, Midt i den første uge fylder bettemanden 6 år, så der kommer det meste af tiden nok til at gå med, at bage og klargøre mens vi max hygger med det!
Jeg kan godt lidt at holde ferie i Danmark, hvis vejret altså er godt – men er det så lige det? Nej, det er der desværre ingen der kan sige, så jeg åbner lige mulighederne og kigger lidt ud i den store varme verden.

Vi har de seneste par år holdt sommerferier henholdsvis med min familie og min svigerfamilie.

Sidst vi var afsted med svigerfamilien var det på et familie ressort med all inkl. Det var det (Super dejlig ferie vi havde). Et familie ressort med pools, børnepool, legeplads, børneklub og all inkl. Det fungerede super godt med børnene og fordi vi var 8 personer afsted.
Nok ikke et koncept jeg havde valgt hvis vi kun var få afsted og uden børn.

Under min sommerferie net-surfing faldt jeg over liveandplay.dk som er golfrejser. Min kære (golf-syge) familie, ville elske, hvis vi tog på sådan en ferie, hvor de kunne mixe mellem solbadning, pool, strand og golf.

Jeg spiller ikke selv golf, og det gør min kæreste heldigvis heller ikke, men min mor har før haft Matti med på putter banen, og han synes det er ret sjovt.
IMG_9930

Hvad det ender med vi skal i ferien er langt fra sikkert, men jeg håber på, at vi kan være en uges tid et børnevenligt sted hvor solen skinner på os, og hvor vi ikke skal tænke på at slå græs, klippe hæg, fjerne ukrudt eller gøre rent 🙂

Jeg går straks i gang med at kigge
– Tilbud og gode ideer modtages MEGET GERNE 🙂

 

SE OGSÅ INDLÆG: DER FLØJ DE 8 år LIGE

 

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde påske banditter