Der blev pakket ind, og ind, og ind...

Forvirrede børn og ønskesedler

Jeg forstår godt hvis de kære små hoveder bliver forvirret i denne gavetid… Min søn har over en længere periode fundet mange ting som han ønsker sig, og som vi pænt har taget billeder af når vi har været i legetøjsbutikker. Jeg har sagt 1000 gange: ” Det er da en god idé skat – det kan du ønske dig til jul” Min iPhone bugner med billeder af diverse LEGO Kasser.
Ind af døren kommer der så det ene tykke legetøjskatalog efter det andet, og den kære lille dreng bliver helt forvirret over alle de krydser han kan sætte. Der blev sat en masse krydser ved hans ønsker, og han forsikrede om, at det virkelig var noget kan ønskede sig…

Den anden dag var vi så (igen) en tur i Toys R Us, som er yndlings legetøjsbutik over alle, også min – Jeg kan godt lide der er plads og overblik derinde :-)… Nå med, da vi gik rundt derinde, i de eventyrlige omgivelser i et mekka af legetøj, kom der jo pludselig 1000 nye ønsker til. ”Den mor, og den og den og den…” lød det fra en lille forvirret gut, med julelys i øjnene. Men så begyndte den kære dreng, at finde tidligere ønsker, som han så pludselig IKKE ønsker sig mere. Hmmm bare ærgerligt Sonny-Boy, bare ærgerligt… (de ER købt!)

Næste år tror jeg vi prøver ikke at vise alle de legetøjskataloger, og i stedet bare kører i Toys R Us og laver en liste 🙂

Hold nu op der findes meget legetøj jeg slet ikke aner hvad er, eller hvordan det skal bruges… Det var da nemmere da en kasse Lego bare var en kasse blandet klodser og da SUPER MARIO var det hotteste spil 🙂

PSSTT: Der er 25% rabat på fredag (BLACK FRIDAY) i Toys R Us´s butikker 🙂

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der blev pakket ind, og ind, og ind...