Lidt mere om Mascha Vang selvbruner mousse. Anderkendelse og ros fra flere sider!

VIND BILLETTER TIL VFF´S NÆSTE HJEMMEKAMP >> GRATIS entre til børn med et GÆKKEBREV…

fan_ny_1En rigtig fan – optimisme i medgang og modgang!
VFF hentede 3 vigtige point, da de besejrede AaB med 1-0 på udebane i lørdags.

Trods den fine sejr i lørdags, har VFF stadig brug for DIN støtte og opbakning til de kommende kampe. Jeg vil gerne være med til at sende opfordringen videre…
– Jeg er tilmed også så heldig, at jeg kan lege ”lykkens-gudinde” med VFF KONKURRENCER om både 10 stk. gratis fodboldbilletter OG en “DAB” t-shirt med Willie…

VIND 2 stk. billetter til VFFs hjemmekamp mandag d. 17/4 kl. 13.00

VFF har brug for støtte og opbakning til den kommende hjemmekamp. Det vil jeg gerne være med til at støtte op omkring, og sender derfor opfordring videre til ALLE jer der måtte bo i eller omkring Viborg – eller alle jer, der har lyst til at være med til at skabe glæde, tro og optimisme på Energi Viborg Arena.
Jeg er overbevist om, at det betyder rigtig meget for spillerne at mærke en god opbakning!

SÅDAN DELTAGER DU:
I kommentar feltet nederst i dette indlæg skal du blot skrive hvem du vil tage med til kamp, hvis du bliver den heldige vinder af 2 stk. billetter.

(Der trækkes 5 vindere som hver vinder 2 stk. billetter til d. 17/4-2017 – Vinderne trækkes d. 15/4 kl. 20.00 og får direkte besked)


GRATIS ENTRE FOR  BØRN + VIND EN T-SHIRT
I anledningen af påsken giver VFF gratis entre ved indgang 1 til alle børn til og med 12 år. Man skal blot aflevere et GÆKKEBREV med navn og telefon nummer på ved indgang 1. Så kommer man gratis ind OG deltager også i lodkrækningen om en DAB t-shirt med WILLIE
– Vinder trækkes i pausen.


fan_ny_2

Sønnen min trodser hellere end gerne kulde, regn og dårlige odds og indtager stadion for at hepper det bedste han har lært – og mor her er hans tro følgesvend. Jeg NYDER i fulde drag, den tid, der er tilbage, hvor han stadig ønsker mig, som sin følgesvend både når vi ser fodbold eller når han selv spiller. Tiden kan hurtig nok flyve afsted, og så bliver det kammeraterne han vælger at opleve med… -sådan skal det naturligvis også være – ENGANG! 🙂  

På med JA-HATTEN …
God kamp på mandag til VFF drengene og ALLE jer som møder op på stadion og hepper det bedste i har lært…

 

DELTAG HER:
⇓ ⇓ ⇓ ⇓

7 kommentarer

 • Hanne Andersen

  Jeg vil tage min søn med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Olsen

  Skulle jeg være så heldig skulle Thomas og børnene med på stadion 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Andersen

  Jeg vil opfylde min søns største ønske om at komme ind og se en kamp 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Nielsen

  Min livsledsager i mere end 40år og jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Pedersen

  Jeg vil tage min søn med ind og se fodbold – hvilket jeg er sikker på at han vil blive.super lykkelig for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Pedersen

  Jeg vil tage min søn med ind og se fodbold – hvilket jeg er sikker på at han vil blive super lykkelig for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Klitte

  Jeg ville invitere min mand og børn med

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere om Mascha Vang selvbruner mousse. Anderkendelse og ros fra flere sider!