Sol og palmer på terrassen

Når nu der ikke er indbygget chip i børn!

id_armbaandComing my way …
Eller det er jo i virkeligheden ikke til mig, men til min søn.

Jeg har lige bestilt dette super smarte “ID-armbånd” fra MoveID til Matti. Jeg synes det er en super ide, materialet er blød silikone med nikkelfri plade, og så er designet også ret okay at se på.

Hver gang vi har været i diverse forlystelsesparker eller på ferier i udlandet, har jeg ønsket mig sådan et ID armbånd til min søn, men jeg har bare ikke fundet et, som jeg synes var godt, for det skal jo være rart at have på for de små poder. Så vi har enten givet ham et visitkort i lommen eller skrevet telefonnummer på hans arm. Jeg har bare altid tænkt, at HVIS det skulle ske, at han blev væk, så ville kortet sikkert være faldet ud af hans lomme eller tallene på hans arm være blevet for utydelige og ulæselige.

Når nu børn ikke leveres med indbygget chip, så man lige kan følge dem og deres færten på mobilen (kunne ellers være smart) så synes jeg dette er et godt alternativ.
– Og jo jo, jeg har konstant øje på mit barn, og det er da heller ikke fordi, at han nogen sinde er blevet væk fra mig, men tanken ER NOK!! Bare tanken om, at han pludselig kunne stå DER, -et sted midt i mylder af mennesker og ikke kunne finde mig eller sin far, det ville jo være sådan en forfærdelig oplevelse, men det hjælper lidt at vide, at han kan vise sit armbånd til en voksen, som med sikkerhed vil have en mobil på sig, så vi hurtig kan komme og “finde ham” igen.

Nu glæder jeg mig bare til at få det hjem så jeg kan se, om det er så godt som jeg forventer 🙂
Så kan jeg tage til de kommende forårs og sommeraktiviteter med mere ro i maven, og jeg er faktisk også ret sikker på, at hans far bliver glad når han ser det 🙂

Jeg har købt det på moveID.dk til 149,- Inkl. fragt
Indlægget er IKKE sponsoreret – bare en RIGTIG GOD ide til jeres børn – jeg har set så mange børn der bliver væk i diverse forlystelsesparker, og som ikke har telefonnummer til mor og far – De bliver så fortabte og ulykkelige de kære små 🙁

 

SE OGSÅ:
Navnelapper – hvad er det // Gratis kalender til jer // I am blue //
Lakrids trøfler og grønne træstammer

FØLG MIG PÅ:
Bloglovin

4 kommentarer

 • Christina

  Det er dæleme smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Ja det er super smart!! Glæder mig til at få den hjem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] armbånd til børn – kan købes hos moveid.dk (ikke spons, men inspireret af dette indlæg hos ByLouiseVorre: […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Super smart 🙂 – og min søn er allerede super glad for sit (selvom vi selvfølgelig ikke håber på, at det kommer i aktion)
   Han siger det er rart at have på og ser “fedt” ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol og palmer på terrassen