Når man slår 3 fluer med et smæk

Når børn hjælper børn

FullSizeRenderSå er der altså noget ved at løbe
Matti fik disse sedler med hjem fra skolen i går, jeg bliver altså så glad når der stavbles sådan velgørenhedsarrangementer på banen -og i sær når det er til børns fordel.
Team Rynkeby skoleløb hedder det, og er et løb, hvor børn løber for børn, og på den måde samler penge ind til Børnecancerfonden.
Løbet er fredag d. 18. marts, og en fin afslutning inden påskeferien.

I Team Rynkeby Skoleløbet deltager eleverne ikke kun for at gøre noget godt for sig selv, de deltager også for at støtte børn med kræft og deres familier – en tanke der varmer mit mor hjerte så inderligt. Jeg synes det er så vigtigt, at vi viser de kære små, at vi skal hjælpe hinanden, og at vi kan gøre det på mange måder.

Inden løbet skal hvert barn indgå ”sponsoraftaler” med deres forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, venner og naboer, der alle giver et lille beløb per kilometer, eleven løber i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.
Matti forstod i starten ikke helt hvordan man kunne hjælpe ved at løbe, men da jeg satte mig og fortalte lidt om konceptet, gik der et lys op for ham. Han er dog noget bekymret for om han overhoved kan løbe en kilometer, og om han ikke får samlet ret mange penge ind, men som jeg forklarede ham så er det ikke beløbets størrelse, der er afgørende. Det afgørende er, at han sammen med tusindvis af andre skoleelever er med til at gøre en forskel for de syge børn, og det er han ret glad for. ”Jeg hader den dumme kræft mor”, sagde han bagefter – og det er lige præcis én af de få ting, som er HELT OK at hade!

Hvis i kender nogen der har børn i skolen, så kunne i evt. sponsorere barnet med et par kroner – det virker jo mere motiverende at løbe langt, hvis der er god gevinst at give videre, og alle penge går ubeskåret til Børnecancerfonden

IMG_1371Ham her er SÅ klar til fredag d. 18 hvor det går løs – ja tøjet har vi allerede på plads, man er vel mors dreng 🙂

______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Rabatkode på chokolade // Mad på en nem, billig og fedtfattig måde
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man slår 3 fluer med et smæk