Personligt brev fra julemanden… - December tip

Fredags forresten #11 – Julepynt i det Hvide hus

image
Fre-dag-dag… Fed, fed, fed fredag…

Så blev det fredag – og selvom jeg er mere eller mindre flad for energi, så er og bliver det jo stadig ugens bedste dag – synes jeg!
Billedet har egentlig ingen relevans for mit indlæg, og afspejler på ingen måde hvad jeg laver i dag, synes bare det var lækkert 🙂 hi,hi,hi Måske skulle man…?!? Det er jo fredag 🙂


For resten:

…SÅ bliver det en kort udgave i dag – jeg er SÅÅ træt og føler egentlig ikke jeg har det store at byde ind med i dag, sorry


…SÅ
har vi (sgu) fået permanent Street Food i Viborg, og jeg tror næsten, at jeg er en af de eneste der endnu ikke har tjekket ind dernede (endnu) – måske bliver det i aften  jeg skal have min debut sammen med Matti.


…SÅ
har jeg besluttet, at i morgen, SÅ skal der pyntes til jul i det HVIDE HUS (ja, altså vores hus) 😊


…SÅ
har jeg en meget spændt dreng derhjemme – på søndag skal han nemlig løbe på banen på VFF stadion sammen med de ”rigtige fodboldspillere” … Altså han skal (desværre) ikke løbe alene, han bliver gemt i flokken af resten af sommerens VFF fodboldskole. Men det er stadig ret stort for en lille dreng, der er bidt af en gal fodbold.
JO det er han altså – hans ønskeseddel består af omkring 30 ting hvoraf kun 5 ikke indeholder ordet ”fodbold… ”  Det er SKØNT han har en sund hobby – som gør ham SÅ glad. Når drengen er glad er mor glad!   


…SÅ
synes jeg altså i skal overveje at bestille personlige breve fra julemanden – altså HVIS i har et barn (eller kender et) som tror (eller gerne vil lade som om at det tror) på Julemanden.
Du kan læse mere om de personlige breve fra selveste Hr. Julemand i mit tidligere indlæg HER


God weekend folkens

Jeg vender snart tilbage (forhåbentlig) med mere energi og mere spændende skriveri

XXX
Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personligt brev fra julemanden… - December tip