HVEM ER DU?

Status week #1

IMG_1226Ugen der gik og hvordan den gik…
Mandag morgen havde jeg været på kur med Mascha Vang i præcis 1 uge.
Spændt stillede jeg mig på vægten, trods visheden om, at det kan man ikke helt regne med, og at cm måling af kroppen er langt det bedste. Måling venter jeg med til de 4 uger er gået – så håber jeg på, at der er en del færre cm af mig.

Jeg blev straks gode venner med vægten, for den sagde præcis -2 kg på den første uge!
Det synes jeg faktisk var ret godt – situationen taget i betragtning…
“Situationen taget i betragtning”
– og hvad mener hun så lige med det? Jo, det skal jeg sige jer…
Jeg har levet næsten til punkt og prikke efter den madplan der er i bogen og spist de retter der er vist som eksempel. Jeg besluttede, at jeg på den måde var sikker på, at jeg ikke fik mikset noget sammen, som ikke var ok, og jeg skulle på den måde heller ikke rigtig tænke, bare makke ret og købe ind til det mad der stod! Madplanen er derfor holdt, og det til trods for, at jeg har sat mig selv i op til flere større fristelser, så som:
2 x fødselsdage, kagebagning med sønnen og filmaften med masser af fristelser, og hvor jeg endda selv blandede for 60 kr. blandselv slik til de andre! IKKE så meget som et lille stykke slik snuppede jeg, og det er sukkergrisen her ret stolt af! Lysten var der naturligves, men jeg bukkede ikke under – dog spiste jeg min eftermiddags proteinpandekage til filmaften i stedet for om eftermiddagen, så det er nok lidt snyd alligevel, men en ok en af slagsen…

ALLIGEVEL IKKE HELT STOLT
Jeg er dog IKKE er så stolt af min træningen. Jeg har nærmest ikke trænet – avv det gør helt ondt at skrive det. NØJJ det er dumt og jeg har tusinde undskyldninger, så som, at når klokken er 9 om aftenen, og jeg endelig er færdig med at lave sønnens madpakke og forberede og pakke min egen, så har jeg bare ikke det store overskud til 1 times træning. Det er den skinbarlige sandhed, men i virkeligheden en dum undskyldning…. Trods det er der røget 2 kg, og det er ret ok.
Mit håb for week #2 er, naturligvis, at jeg skal have trænet endnu mere, men vigtigst af alt er nok, at jeg skal være endnu bedre til at forberede mad til fryser og flere dage frem.
Jeg laver en del mad synes jeg, men vi er jo også to voksne og 1 barn (barn får også tilbehør) der spiser det, så der går en del til.

UGENS RÅD:
→ FORBEREDELSE er mit bedste råd til alle som vil i gang med Mascha Vang!
→ Anskaf jer en masse fryseposer og bokse
→ Køb stort ind
→ Lav mad til fryser
→ Anskaf en god stor beholder til smoothie
→ Tupperware omelet maker er virkelig god! (se tidligere indlæg HER)
→ Fortæl omverden om jeres projekt – det har gjort det så meget lettere for mig i de situationer hvor der var risiko for at falde i

På lørdag venter der mig endnu en fristelse – en sammenkomst, hvor jeg er ret overbevist om, at der vil blive serveret en masse lækre fristelser… MEN jeg er mentalt klar til at modstå – håber jeg 🙂 
HUSK: det er kun dig selv du snyder, hvis du snyder!

Find flere indlæg om “stram mås” under menu i toppen
___________________________________________________

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM ER DU?