Sommer duft - PÅ TILBUD

Mave pige…

IMG_5793
Aften læsning
-I går aftes fik jeg læst min nye bog ”Tab Dig Hvor Du Vil” og jeg må sige, at jeg blev ret motiveret undervejs.
Man skal starte med, at finde den type man er, og vælge den træningsform og kostplan som er lavet specielt til de forskellige typer – JEG ER MAVE TYPEN… Jeps, I Know That!
Det lyder så nemt når den målrettede Anne Bech skriver, at man bare skal gøre sådan og sådan… Dog ligger hun ikke skjul på, at det vil blive hårdt, og at man bliver nødt til at være realistisk med sit mål inden man går i gang.

IMG_5792
Læser jeg de rigtige sider?

Sjov nok endte jeg hurtig på opskriftsiderne med snack – Det undrer mig nu ikke 🙂 Se lige de lækre pandekager, de er da ikke til at stå for, og så er de jo egentlig ret sunde, de består jo bare af æg, bananer og Proteinpulver. Man må kun spise dem 1 gang om ugen, hvis man følger bogen altså– så der er da noget at se frem til.

Jeg har besluttet mig for, at jeg fra på mandag vil starte med at træne og spise efter bogen – altså så nøjagtigt som det kan lade sig gøre. Når der skal løbes i programmet, så tager jeg i Loop i stedet for, for mine knæ, gider altså ikke løbe.
Der kommer også konfirmationer og store fødselsdage i den nærmeste fremtid, og der vil jeg altså ikke tage mit eget mad med, selvom det jo i virkeligheden ER DET der skal til for at lykkes 100%. Men jeg bliver nødt til at være realistisk i starten, ellers går det bare galt.

Jeg tror på det – og det er jo det vigtigste. Jeg skal nok holde jer opdateret undervejs.

 

billede

2 kommentarer

  • anne

    Hej louise!☺
    Jeg laver selv lignende pandekager, bare med æg, banan to spsk. havregryn og skyr. Vil du ikke skrive din erfaring hvis du benytter protein pulveret, for om det er godt eller?
    Har længe tænkt på at købe det, har bare noget på lager som jeg ikke bryder mig om.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BYLOUISEVORRE

      Hej Anne,
      De pandekager du nævner kender jeg godt, de er gode 🙂
      Jeg har bestilt Linus Pro “WHEY ISO” proteinpulver som Anne Bech bruger i bogen. Jeg har bestilt med vanilje smag. Jeg glæder mig meget til det kommer hjem, så skal jeg naturligvis prøve at lave de pandekager, mums!
      Så får du en melding om jeg synes det er godt 🙂

      Fortsat god solskindsdag

      VH
      Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer duft - PÅ TILBUD