DIY – Bordskåner i filt

En accessories pige – uden Prinsessering

prinsesse
Jeg er, og har nok altid været en rigtig accessories pige.
Ikke sådan en der er overpyntet som et omvandrende smykkeskrin, faktisk går jeg sjældent med smykker altså udover mit ur – jeg har faktisk ikke ret mange smykker.

Til gengæld er jeg pænt glad for tasker og tørklæder, og hvis du spørger min kæreste, vil han helt klart tilføje SKO til listen. Jeg er dog ikke helt enig i han opfattelse af, hvad mange sko er – men det bliver vi nok aldrig enige om…

Indenfor det sidste stykke tid, er der dog sket lidt forandring i min accessories samling – der er simpelthen stille og rolig ved at snige sig små feminine smykker indenfor døren. Det er ikke fordi de bliver foræret til mig, nej nej det er skam mig selv der pludselig er begyndt at få øjnene op for smykker, helt på samme måde som de små søde piger i Matti´s klasse – 0.klasse vel at bemærke!

Tidligere i dag tog jeg endda mig selv i, at sidde på nettet og kigge på en fin Prinsessering fra Aveny, men jeg måtte konkludere, at folk omkring mig med sikkerhed ville tro at jeg var blevet forlovet hvis jeg troppede op med sådan en på fingeren, for købe den type til mig selv ved de jo godt, at jeg ikke ville gøre.

Nej, prinsessering blev det ikke til denne gang, men i stedet står næste smykke køb vist på en kæde med de der fine runge vedhæng med bogstaver og babyfødder på. Vil gerne have en hvor både kæde og vedhæng med foden eller hjerte er sort sølv og bogstavet (M-for Matti) skal være guld – et skridt op af smykke stigen af gangen Louise…

SE TIDLIGERE INDLÆG:
Online outlet // Jeg tester på mænd // Sunde små pandekager

FØLG MED PÅ:
instagram

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY – Bordskåner i filt