Nåle og opstoppernæse

På vandvognen

FullSizeRender(2)
Ferien er slut – op på hesten igen…

Den sidste uge har jeg befundet mig i Spanien og det var ferie der var på programmet, og det i allerehøjeste grad!
Jeg har ikke tænkt et sekund på kcal indtag – vin, brød, is og masser af chokolade har den altså stået på, så NU skal jeg lige stramme op og tage mig sammen, for det er jo trods alt sommer i DK og sommertøjet skjuler ikke meget af sandheden.

Jeg har faktisk ”kun” taget lidt over et ½ kg på under ferien, hvilket jeg er ret sikker på skyldes, at mine kød/grøntsags spisevaner er meget indgroet, så for det meste spiste jeg blot lidt kød rester til ftokost, og lidt grønt. Når vi spiste is valgte jeg hver gang en sodavandsis, som jo indeholder meget færre kcal end flødeis. Det var egentlig ikke et bevidst valg, men det lå bare meget naturligt for mig, at mine valg blev sådan. Jeg er ret sikker på, at det skyldes mine uger sammen med Mascha Vang, eller rettere hendes bog, ”Kom i gang med Mascha Vang” en bog som hun har skrevet sammen med Anne Bech. Udover de gode træningsøvelser og super madplan, som med garanti vil gøre dig nogle kilo lettere efter de 4 ugers forløb, så gør den altså også noget ved hjernen og dens tankegang hvad angår kost fremadrettet – jeg er sikker på, at det er det der hjælper mig til IKKE at falde 100% i de gamle vaner, heller ikke på ferien.

Nu skal det ikke lyde som om jeg er en engel med ren ”sundheds-samvittighed”  for det er jeg med garanti IKKE – som sagt så spiste jeg en del chokolade og drak både vin og cola.

Denne morgen startede sådan – en lækker blåbær/jordbær/spinat smoothies… Velkommen hjem til virkeligheden Louise
IMG_4177KØB Mascha Vangs slankebog HER
Du kan nå det endnu – forløbet er kun 4 uger og jeg tabte 4,2 kg på mit første forløb
Læs mere om mit forløb HER
______________________________________________________________

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåle og opstoppernæse