Sund Smoothie med broccoli, spinat og bær

Efterårslove… og RABATKODE til Barbaras Choice

Med frygt for at blive helt og aldeles nedstemt, så vover jeg alligevel pelsen og siger, at jeg faktisk er ret pjattet med efterår. Dermed ikke sagt, at jeg ikke har nydt den overdådige sommer vi har haft i år, for det har jeg bestemt. Jeg er bare kommet frem til, at jeg egentlig er ret pjattet med, at være født i et land hvor der er mærkbar forskel på de forskellige årstider, for jeg synes faktisk de alle fire kan noget hver for sig. Den koldere og mørkere tid vi just er trådt ind i, indbyder på så mange måder til HYGGE …

Det er præcis på denne tid af året hvor lysten til at pynte og omdekorere hytten, for alvor banker på hos mig – lidt som en bjørn, som gør klar til vinterhi… For nyligt fik jeg f.eks. de fineste plakater op fra Brainchildoriginal der fortolker danske møbelklassikere som f.eks. ægget og dråben – de er så fine, stilrene og sjove på en og samme tid… Ny lækker velour stol er det også blevet til i køkkenet…

 

Det er også i denne mørke tid, at de levende lys rigtig kommer til sin ret og spreder den hyggeliste stemning, både om aftenen men så sandelig også om morgenen, hvor vi alle 3 samles ved morgenbordet og nyder en lille hyggestund sammen inde resten af vores dag nærmest foregår hvert for sig med skole, fritidsinteresser og arbejde…
Hyggetøjet, som jeg i den grad elsker at iklæde mig, kommer frem fra gemmerne – mest i form af dejlig vamsede striktrøjer og ikke mindst store varme jakker!

 

RABETKODE til Barbaras Choice – 15%

Apropos jakker, så har jeg fået mig hele to nye af slagsen, jakker som passer perfekt til den koldere tid og som , efter min smag, rammer fuldtræffer i modebilledet.
Den ene, som er en oversize frakke i camouflage fra Barbaras Chioce har jeg været så heldig at få lov til at give JER en rabatkode til. Koden er på 15% og gælder t.o.m søndag d. 14/10
Jakken er den i ser på billedet, og jeg lover jer for, det føles som om man har viklet sig ind i sin dyne når man har den på – SKØNT!

RABATKODEN ER: bylouisevorre  – og den giver som sagt -15% på denne skønne vamsede jakke.
Jakken kan købes lige her —> KLIK HER OG SE JAKKEN

De fine plakater med fortolkninger af danske møbelklassikere kan købes HER

 

 

 

—–

Indlægget er lavet i samarbejde med Barbaras Choice og Brainchildoriginal – hvilket det hverken bliver mindre godt eller rigtig af 🙂 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Smoothie med broccoli, spinat og bær