ØJENLÅGSOPERATION: De første 3 dage efter min øjenlågsoperation...

Sund Smoothie med broccoli, spinat og bær

 

Drik vitaminerne og få god energi og god samvittighed…

En smoothie er en forholdsvis nem måde at få en masse hurtige vitaminer ned i maven, især hvis man er typen der ike får spist nok forskellige frugt, grønt og bær. Jeg spiser faktisk en del grønsager, men jeg er ærlig talt ikke særlig vild med dem, derfor er det ikke det store udvalg jeg blander – desværre kan jeg også bedst lide dem RÅ og kolde – det sætter i sig selv en mindre begrænsning for hvilke grønsager der kommer indenbords…

 

MEEN det roder jeg så bod på med mine smoothies – fordi i dem blander jeg alt muligt, ofte ting jeg ellers ikke får spist så meget af.

Ta´nu for eksempel denne smoothie – den er smask fyldt med både c-vitamin, A-vitamin, Calcium, magnesium, beta-caroten, zink, protein og de sunde fedtstoffer, som alt sammen er rigtig godt for koppen…
Alt dette i en lille forfriskende smoothie,som er god til morgenmad eller mellemmåltid.

Jeg har tidligere vist opskrifter på mine yndlings smoothie – se dem HER
MEN nu har denne her altså vundet mit hjerte…

Efter jeg fik min øjenlågsoperation søgte jeg en del på nettet efter inspiration til kost som naturligt kan hjælpe kroppen med hurtig heling. De vitaminer kroppen især skal have ekstra tilskud af, er alle i denne smoothie. Derfor har jeg drukket sådan en fætter hver dag den seneste uge – og jeg er VILD med den!

 

OPSKRIFT

Mine smoothies laves altid “på gefühl” – hvilket egentligt er kendetegnet for en smoothie, for man kan i virkeligheden putte (næsten) alt i -og i de mængder der passer bedste til ens smagsløg…

I min smoothie er der:

  • Broccoli (en mellemstor buket)
  • Frisk spinat (2 håndfulde)
  • Vanilje Skyr (2-3 spk.)
  • Jordbær (en god håndfuld – frost)
  • Blåbær eller Aronia bær (en håndfuld)
  • Hindbær (en lille rest jeg havde)
  • Hørfrø og chiafrø (2. spk. som havde ligget i blød i en skål med vand et par timer) købe en masse kvalitets chiafrø til yderst gode priser HER
  • Vand – lidt af gangen til rette konsistens.

Det hele blendes sammen til rette konsistens – derefter tilsætter jeg lidt MK olie, som er den sunde olie der er godt for kroppen på så mange måder.
(Læs tidligere indlæg om MK Olier HER, HER og HER)  

 

Velbekom – så er der smoothie som din krop (og du) vil elske dig selv for at drikke… Jeg får i hvert fald god en god følelse og god samvittighed hver gang jeg drikker den – det er da GO energi man ikke kan sige nej til 🙂

 

Mine smoothie kopper med sugerør er fra Nicolas Vahé – købt hos MiniJacobi

 

REKLAME i samarbejde med Med24.dk

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØJENLÅGSOPERATION: De første 3 dage efter min øjenlågsoperation...